Μιχάλης Συριόπουλος: «Έπρεπε να χάσω 36 κιλά, όταν πρωτοβγήκα ήταν άλλος ο κόσμος»
19:06 - 03/03/2022
Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σκοτεινή Θάλασσα», Μιχάλης Συριόπουλος βρέθηκε στο «Στούντιο 4» και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την οικογένειά του, και το δρόμο της υποκριτικής που δεν ήταν εύκολος από το ξεκίνημά του. «Είμαστε 5 αδέλφια. Είμαι ο πέμπτος μιας οικογένειας πολύ όμορφης με πολλά παιδιά και ανίψια. Το θέατρο […]
The post Μιχάλης Συριόπουλος: «Έπρεπε να χάσω 36 κιλά, όταν πρωτοβγήκα ήταν άλλος ο κόσμος» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Συριόπουλος: Μου είπε πρέπει να χάσεις κιλά και θα δούμε αν γίνεις ηθοποιός, με πείραξε
Για τα σχόλια που τον στενοχώρησε όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός μίλησε ο Μιχάλης Συριόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4. «Δεν ήξερα κανένα κι έπρεπε να χάσω πολλά κιλά. Στα 17 έπρεπε να χάσω 36 κιλά. Όταν πρωτοβγήκα, ήταν άλλος ο κόσμος. Σε ωθούσαν να είσαι κάπως και να χωρέσεις σε ένα μοντέλο ... Περισσότερα
To άρθρο Μιχάλης Συριόπουλος: Μου είπε πρέπει να χάσεις κιλά και θα δούμε αν γίνεις ηθοποιός, με πείραξε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο