Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Μαλένα δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια» – Τι λέει η παιδοογκολόγος της μικρής

20:10 - 03/03/2022

Αντιρρήσεις στα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο της Μαλένας –ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– έφερε η παιδοογκολόγος του παιδιού. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τόνισε ότι η μικρή δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής. «Όχι δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια το παιδί. Υπάρχει εξέταση την παραμονή με τέλεια ηπατική, τέλεια, πιο τέλεια δεν γίνεται και επίσης η κλινική εικόνα του παιδιού μέχρι την ώρα που πήγε να κοιμηθεί ήταν άριστη, έπαιζε, έτρεχε και έφαγε κανονικά. Χωρίς εμετούς, χωρίς ηπατικό κώμα, χωρίς τίποτα. Για να πεθάνεις από ηπατική ανεπάρκεια δεν πεθαίνεις έτσι, προηγείται κάτι», είπε χαρακτηριστικά. Π

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: «Η Μαλένα δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια», υποστηρίζει γιατρός

Nα ψάξουν τα πάντα. Εγώ αυτό θέλω, να ψάξουν οτιδήποτε μπορεί να σκοτώσει αιφνίδια ένα παιδί. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει […] The post Πάτρα: «Η Μαλένα δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια», υποστηρίζει γιατρός appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πάτρα: «Η Μαλένα δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια», υποστηρίζει γιατρός στο Live News

Στις τελευταίες δηλώσεις της, πριν βρεθεί ενώπιον των αστυνομικών για να καταθέσει, γιατρός που έζησε και To άρθρο Πάτρα: «Η Μαλένα δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια», υποστηρίζει γιατρός στο Live News δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Μαλένα δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια» – Τι λέει η παιδοογκολόγος της

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Μαλένα δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια» – Τι λέει η παιδοογκολόγος τηςekomninou Thu, 03/03/2022 - 22:45

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας