Κατερίνα Ζαρίφη για Αναστάσιο Ράμμο: «Μου έφαγε τη δουλειά!»
08:00 - 04/03/2022
«Θα σου το πω ξεδιάντροπα, μου έφαγε τη δουλειά! Ήμασταν οι δύο φιναλίστ και το λέω δημόσια» δηλώνει η Κατερίνα Ζαρίφη στο OK! για τον Αναστάσιο Ράμμο ο οποίος κέρδισε τελικά τη θέση της παρουσίασης του Total Blackout. «Αλλά ήταν καλύτερος. Με το που μου είπαν ότι θα έκανε δοκιμαστικό ο Αναστάσιος, τότε είπα “ας […]
The post Κατερίνα Ζαρίφη για Αναστάσιο Ράμμο: «Μου έφαγε τη δουλειά!» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Ζαρίφη για Αναστάσιο Ράμμο: Δηλώνω απερίφραστα ότι είναι το αγόρι μου
«Για να καταλάβεις, με την Κατερίνα κάνουμε ταντρικό έρωτα, χωρίς να αγγίξει ο ένας τον άλλο»
Διαβάστε το στο Κατερίνα Ζαρίφη: «Το δηλώνω απερίφραστα, ο Αναστάσιος Ράμμος είναι το αγόρι μου»
Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος φωτογραφίζονται μαζί για το περιοδικό OK! και μιλάνε για τη σχέση τους.
Κατερίνα, ο Αναστάσιος δήλωσε πρόσφατα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Ζαρίφη-Αναστάσιος Ράμμος: Η αλήθεια για τη σχέση τους – «Είναι το αγόρι μου»
Κατερίνα, ο Αναστάσιος δήλωσε πρόσφατα πως είσαι το κορίτσι του. Εσένα είναι το αγόρι σου; Κατερίνα: Εννοείται καλέ, το δηλώνω απερίφραστα. Ο Αναστάσιος είναι το αγόρι μου. Με την έννοια της σχέσης; Κατερίνα: Με την έννοια την οικογενειακή. Με τον Αναστάσιο είμαστε οικογένεια, δεν θα ήθελα να είμαστε αρχαία τραγωδία… (Γελάει.) Αναστάσιος: Λέει ψέματα, με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Ζαρίφη για Αναστάσιο Ράμμο: «Το δηλώνω απερίφραστα, είναι το αγόρι μου»
Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος φωτογραφίζονται μαζί για το περιοδικό OK! και αποκαλύπτουν την
To άρθρο Κατερίνα Ζαρίφη για Αναστάσιο Ράμμο: «Το δηλώνω απερίφραστα, είναι το αγόρι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr