Ιβάν Σβιτάιλο – Πόλεμος Ουκρανία: «Η μητέρα μου και η γιαγιά μου είναι στην Κριμαία, πώς να φύγουν;»
10:06 - 05/03/2022
Για δέκατη ημέρα συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία από τα ρωσικά στρατεύματα. Ο Ελληνορώσος ηθοποιός, Ιβάν
To άρθρο Ιβάν Σβιτάιλο – Πόλεμος Ουκρανία: «Η μητέρα μου και η γιαγιά μου είναι στην Κριμαία, πώς να φύγουν;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά ο Ιβάν Σβιτάιλο: «Η μητέρα μου και η γιαγιά μου είναι στην Κριμαία, πώς να φύγουν;»
Στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» μίλησε ο Ελληνορώσος ηθοποιός, Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία και στους συγγενείς του στην Κριμαία...
Διαβάστε το στο ZouglaΠόλεμος Ουκρανία: Ώρες αγωνίας για τον Σβιτάιλο: «Η μητέρα μου και η γιαγιά μου είναι στην Κριμαία»
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία ο Ιβάν Σβιτάιλο ο οποίος ανησυχεί ιδιαίτερα για τους δικούς…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΞεσπά ο Ιβάν Σβιτάιλο: «Η μητέρα μου και η γιαγιά μου είναι στην Κριμαία, πώς να φύγουν;»
Στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» μίλησε ο Ελληνορώσος ηθοποιός, Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία και στους συγγενείς...
Διαβάστε το στο govastileto.grΞεσπά ο Ιβάν Σβιτάιλο: «Η μητέρα μου και η γιαγιά μου είναι στην Κριμαία, πώς να φύγουν;»
Στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» μίλησε ο Ελληνορώσος ηθοποιός, Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία και στους συγγενείς του στην Κριμαία.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Ιβάν Σβιτάιλο για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Aνησυχώ για τη μητέρα μου και η γιαγιά μου – Είναι μία μάχη δύο αδερφικών λαών» (vid)
Ο ηθοποιός και χορευτής μίλησε στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και δήλωσε αρχικά: «Βρέθηκα κι εγώ στο μάτι του κυκλώνα, όπως όλοι νομίζω, είναι δραματική η κατάσταση. Πρέπει να καταλήξουμε να μιλάμε ως άνθρωποι και γονείς και να δούμε πολύπλευρα την κατάσταση». Στη συνέχεια, δήλωσε πως αυτό που θέλουν όλοι να πάψει αυτή η κατάσταση, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠόλεμος Ουκρανία: Ώρες αγωνίας για τον Σβιτάιλο: «Η μητέρα μου και η γιαγιά μου είναι στην Κριμαία»
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία ο Ιβάν Σβιτάιλο ο οποίος…
Διαβάστε το στο queen.grΠόλεμος Ουκρανία: Ώρες αγωνίας για τον Σβιτάιλο: «Η μητέρα μου και η γιαγιά μου είναι στην Κριμαία»
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία…
Διαβάστε το στο onsports.gr