Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου: «Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω, δεν μπορούσα άλλο»

14:12 - 05/03/2022

Συγκλονισμένη είναι η Κατερίνα Καραβάτου από το φονικό στην Ανδραβίδα. Η παρουσιάστρια, συγκινημένη, εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της πως […] The post Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου: «Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω, δεν μπορούσα άλλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καραβάτου: Έβαλα τα κλάματα, σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω

Ξέσπασε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής. Με αφορμή το φονικό στην Ανδραβίδα, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής “Τι λες τώρα” πως σήμερα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο αυτοκίνητό της. «Θα σας πω τι μου συνέβη το πρωί καθώς ερχόμουν εδώ. Είμαι ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: Έβαλα τα κλάματα, σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καραβάτου: «Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω, δεν μπορούσα άλλο»

Συγκλονισμένη είναι η Κατερίνα Καραβάτου από το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα όπως εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής, Τι λες τώρα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Καραβάτου: Έβαλα τα κλάματα, σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω

Με αφορμή το φονικό στην Ανδραβίδα, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής “Τι λες τώρα” πως σήμερα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο αυτοκίνητό της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Καραβάτου για Ανδραβίδα: Έβαλα τα κλάματα, σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω, δεν μπορούσα άλλο…

Η παρουσιάστρια, συγκινημένη, εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της σήμερα, Σάββατο 05/03 πως δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο αυτοκίνητό της. Όπως είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου: «Θα σας πω τι μου συνέβη το πρωί καθώς ερχόμουν εδώ. Είμαι στο αυτοκίνητο μέσα και βάζω ραδιόφωνο και ακούω γι’ αυτό το τρομερό φονικό στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκινήθηκε on air η Καραβάτου: «Σταμάτησα το αμάξι και άρχισα να κλαίω» (Video)

Kανονικά στον αέρα βγήκε εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου με την παρουσιάστρια να καλωσορίζει τους τηλεθεατές και στη συνέχεια να συγκινείται.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου: «Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω, δεν μπορούσα άλλο» (vid)

«Πού θα πάει όλο αυτό;», λέει η Κατερίνα Καραβάτου. Το άρθρο Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου: «Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω, δεν μπορούσα άλλο» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κατερίνα Καραβάτου: «Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω, δεν μπορούσα άλλο»

Συγκλονισμένη είναι η Κατερίνα Καραβάτου από το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα όπως εξομολογήθηκε στον αέρα…

Διαβάστε το στο queen.gr

Συγκλονισμένη είναι η Κατερίνα Καραβάτου από το τετραπλό φονικό στην…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ξέσπασε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής. Με αφορμή το φονικό στην Ανδραβίδα, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής “Τι λες τώρα” πως σήμερα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο αυτοκίνητό της. «Θα σας πω τι μου συνέβη το πρωί καθώς ερχόμουν εδώ. Είμαι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατερίνα Καραβάτου: "Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω, δεν μπορούσα άλλο"

"Πού θα πάει όλο αυτό;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο