Πόλεμος στην Ουκρανία: Η δραματική εκκένωση του Ιρπίν σε έξι συγκλονιστικά καρέ
08:40 - 06/03/2022
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο χρόνος μοιάζει να σταμάτησε στο Ιρπίν, έξω απο το Κίεβο. Το σφυροκόπημα των ρωσικών δυνάμεων άφησε πίσω…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Πάνω από ένα εκατ. οι πρόσφυγες στην Πολωνία
Το προσφυγικό κύμα ολοένα και μεγαλώνει - Οι συνοριοφύλακες τους υποδέχονται με τη φράση: «Είστε ασφαλείς»
Διαβάστε το στο Πόλεμος στην Ουκρανία: Κλιμακώνει την επίθεση η Ρωσία
Στο στόχαστρο Ντνίπρο, Βινίτσια και Οδησσός
Διαβάστε το στο Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ρωσική βόμβα 500 κιλών έπεσε σε κτίριο κατοικιών»
«Πολλές άλλες εξερράγησαν, σκοτώνοντας αθώους άνδρες, γυναίκες και παιδιά»
Διαβάστε το στο tovimaΠόλεμος στην Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Θεάτρου Μπολσόι της Μόσχας
Ο Ρώσος μαέστρος Τουγκάν Σοχίεφ ανακοίνωσε σήμερα ότι παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή του Θεάτρου Μπαλσόι της Μόσχας και από την Εθνική Ορχήστρα του Καπιτωλίου της Τουλούζης, λόγω των πιέσεων που δεχόταν να «πάρει θέση» για τον πόλεμο στην Ουκρανία. «Ξέρω ότι πολλοί περίμεναν να μιλήσω και να κάνω γνωστή τη θέση μου για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή» στην Ουκρανία, γράφει στην ανακοίνωση που έστειλε ο ατζέντης του στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Κατ΄αρχήν, πρέπει να πω το σημαντικότερο: ουδέποτε στήριξα και θα είμαι πάντα κατά οποιασδήποτε σύρραξης, υπό οποιαδήποτε μορφή», υπογράμμισε. Το γεγονός ότι «ορισμένοι άνθρωποι αμφισβητούν την επιθυμία μου για ειρήνη και πιστεύουν ότι εγώ, ως μουσ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠόλεμος στην Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Θεάτρου Μπολσόι της Μόσχας
Ο Ρώσος μαέστρος Τουγκάν Σοχίεφ ανακοίνωσε σήμερα ότι παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή του Θεάτρου Μπαλσόι της Μόσχας και από την Εθνική Ορχήστρα του Καπιτωλίου της Τουλούζης, λόγω των πιέσεων που δεχόταν να «πάρει θέση» για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Διαβάστε το στο thebest.grΠόλεμος στην Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός ανακοίνωσε η Ρωσία για να ανοίξουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι
Σύμφωνα με την πηγή αυτή, ανθρωπιστικοί διάδρομοι θα ανοίξουν στις πόλεις Κίεβο, Χάρκιβ, Μαριούπολη και Σούμι, έπειτα από αίτημα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και λόγω της τρέχουσας κατάστασης σε αυτές. «Θα βομβαρδίσουμε τη βιομηχανία όπλων» Την ίδια στιγμή, εξάλλου, οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας σκοπεύουν να εντείνουν τις επιθέσεις τους εναντίον της βιομηχανίας όπλων […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠόλεμος στην Ουκρανία: Σφοδροί βομβαρδισμοί στο Ιρπίν - Live όλες οι εξελίξεις
Ουκρανία: Μαίνεται για ενδέκατη ημέρα ο πόλεμος - Όλες οι εξελίξεις λεπτό…
Διαβάστε το στο onsports.grΠόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι «ισοπέδωσαν» την πόληΜποροντιάνκα
Μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία με τους Ρώσους για άλλη μια νύχτα να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις. Η Μαριούπολη βρίσκεται στο στόχαστρο με τους βομβαρδισμούς να μην έχουν τέλος, καθώς θεωρείται στρατηγικής σημασίας πόλη. Σύμφωνα με τον Ολεκσέι Κουλέμπα, επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Κιέβου, η πόλη Μποροντιάνκα, βορειοδυτικά του Κιέβου έχει «καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς». «Δεν υπάρχει […]
Διαβάστε το στο dete.gr