Survivor: Η δημόσια στήριξη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον φημολογούμενο σύντροφό της Στάθη Σχίζα

09:34 - 06/03/2022

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Τζο Μαριδάκη και ο Στάθη Σχίζας θα εισέλθουν στο ριάλιτι επιβίωσης. «Έχω...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον Στάθη Σχίζα - «Καλή αρχή αστέρι»

Η γνωστή influencer έστειλε το δικό της μήνυμα στον νέο παίκτη του Survivor - Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν μαζί

Διαβάστε το στο

Survivor: Η δημόσια στήριξη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον φημολογούμενο σύντροφό της Στάθη Σχίζα

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Τζο Μαριδάκη και ο Στάθη Σχίζας θα εισέλθουν στο ριάλιτι επιβίωσης...

Διαβάστε το στο Zougla

Survivor: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Παναγιώταρου στον νέο παίκτη, Στάθη Σχίζα! Είναι ζευγάρι;

Την ίδια ώρα που φουντώνουν οι φήμες πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ζευγάρι με τον…

Διαβάστε το στο queen.gr

Survivor: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Παναγιώταρου στον νέο παίκτη, Στάθη Σχίζα! Είναι ζευγάρι;

Την ίδια ώρα που φουντώνουν οι φήμες πως η Αλεξάνδρα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ο λόγος για τον 30χρονο Στάθη Σχίζα που γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»