Μαντώ: «Είχα φτάσει 52 κιλά, ήμουν κάθε μήνα άρρωστη»

12:10 - 07/03/2022

Η Μαντώ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα τραγούδια της […] The post Μαντώ: «Είχα φτάσει 52 κιλά, ήμουν κάθε μήνα άρρωστη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαντώ: Είχα φτάσει 52 κιλά, ήμουν κάθε μήνα άρρωστη

Η Μαντώ σε συνέντευκη της μίλησε για τα τραγούδια της που δεν την αντιπροσώπευαν, τη μητρότητα, το φλερτ από νεότερους άνδρες αλλά και την εποχή που ήταν συνεχψώς άρρωστη γιατί είχε φτάσει 52 κιλά. «Τα πρώτα μου τραγούδια όπως το “Αγκαλίτσες και φιλάκια” δε με αντιπροσώπευαν, ήταν εύπεπτα. Άκουσα τη συμβουλή του τότε παραγωγού μου και βγάλαμε αυτά τα τραγούδια που έκαναν τεράστια επιτυχία, με έκαναν γνωστή και άρεσαν και στον κόσμο, δικαιώθηκαν αυτά τα τραγούδια. Τα αγάπησα στη συνέχεια, και τα αγαπώ πάντα», είπε αρχικά η Μαντώ στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η Μαντώ είπε στη συνέχεια: «Το κεφάλαιο μητρότητα κάλυψε την ανάγκη για ένα σύντροφο. Όσο τα παιδιά μου ήταν μικρά δεν ήθελα έναν άνθ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο