Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά»
17:02 - 07/03/2022
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μικρούτσικος: «Έχω πεθάνει τρεις φορές, κανονικά» (vid)
Στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω πεθάνει τρεις φορές και το θεώρησαν θαύμα» (videos)
Ο Ανδρεάς Μικρούτσικος το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας (7/3) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑνδρέας Μικρούτσικος: «Έχω πεθάνει τρεις φορές και το θεώρησαν θαύμα»
Ο Ανδρεάς Μικρούτσικος το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4. Ο γνωστός
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω πεθάνει τρεις φορές και το θεώρησαν θαύμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Έχω πεθάνει τρεις φορές...» - ΒΙΝΤΕΟ
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.
Διαβάστε το στο real.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Έχω πεθάνει 3 φορές κανονικά» (Video)
«Μου βρήκαν και μου έβγαλαν καρκίνους και θεωρήθηκε πταίσμα»
Διαβάστε το στο topontiki.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά»
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε στις περιπέτειες που αντιμετώπισε με την υγεία του πλησιάζοντας τρεις φορές στον θάνατο. Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τράβηξα με […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜικρούτσικος: «Έχω εξαντλήσει τις μισές ζωές γάτας!»
Διαβάστε την συγκλονιστική εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου!
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr