Σεγκούρα: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε»

22:10 - 07/03/2022

Ιωνικός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:  Στην καλή εμφάνιση κόντρα στον αρωγό Παναθηναϊκό αναφέρθηκε…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νηστεία: Τι πρέπει να κάνουμε για να μην παχύνουμε

Η νηστεία της Σαρακοστής είναι μία καλή ευκαιρία για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Χαρακτηρίζεται από μηδενική κατανάλωση κρέατος, γαλακτοκομικών, αβγών και ψαριών, ενώ επιτρέπονται θαλασσινά, πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, φρούτα, λαχανικά και όσπρια. Η αποχή από το κρέας και τα ζωικά λιπαρά συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων, καθώς... The post Νηστεία: Τι πρέπει να κάνουμε για να μην παχύνουμε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

«Αγαπημένες μου κόρες, πρέπει να συνεχίσετε να παλεύετε»

Μία μαμά γράφει γράμμα στις κόρες της με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Σεγκούρα: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Σεγκούρα: «Περήφανος για τους παίκτες μου» 07/03/2022 Ο Κούρο Σεγκούρα δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του Ιωνικού κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ  και υποστήριξε ότι όλοι πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Σε τέτοια παιχνίδια κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρέπει να κάνεις πολλά καλά πράγματα και να έχεις διάρκεια. Μας τιμώρησαν με τον Παπαγιάννη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και την προσπάθειά τους. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα όμως. Κάναμε κάποια ανόητα λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε κα

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο