Μανώλης Κονταρός: «Δεν μπορούσα να κινηθώ μα μέσα μου ένιωθα ότι χόρευα»
00:54 - 08/03/2022
Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Μανώλης Κονταρός, τη νύχτα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου […]
The post Μανώλης Κονταρός: «Δεν μπορούσα να κινηθώ μα μέσα μου ένιωθα ότι χόρευα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μανώλης Κονταρός: «Δεν μπορούσα να κινηθώ αλλά μέσα μου ένιωθα ότι χόρευα»
«Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να χορέψω και πολλές φορές αυτό με στεναχωρεί», λέει ο τραγουδιστής για το ατύχημα που που τον καθήλωσε
Διαβάστε το στο Συγκινεί ο Μανώλης Κονταρός: Δεν μπορούσα να κινηθώ αλλά μέσα στην ψυχή μου χόρευα
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποκάλυψε αν θα είναι κουμπάρος στο διάσημο ζευγάρι.
Διαβάστε το στο Συγκινεί ο Μανώλης Κονταρός: Δεν μπορούσα να κινηθώ, στεκόμουν όρθιος αλλά ένιωθα ότι χόρευα
Ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκε χθες Δευτέρα (7/3) στο πλατό του «The 2night Show». Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής μίλησε για το σοκαριστικό ατύχημα που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο για να δώσει μεγάλη μάχη και να επανέλθει δυνατός στην καθημερινότητα του. Πιο συγκεκριμένα, ο Μανώλη Κονταρός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω εισπράξει αγάπη και δύναμη από την γυναίκα μου, από τα παιδιά μου και από όλους τους φίλους μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όμως η ζωή είναι όμορφη και την βαδίζω. Την προχωρώ όπως μπορώ. Την βαδίζω, κάνω όνειρα και προχωρώ. Δεν έχω σταματήσει καθόλου». Μανώλης Κονταρός: Με στενοχωρεί που δεν μπορώ να χορέψω «Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να χορέψω και πολλές φορές αυτό με σ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr