Βασίλης Ζούλιας: Η εξομολόγηση για την κακοποίηση της μητέρας του από τον πατέρα του και η σχέση τους σήμερα
17:00 - 08/03/2022
Ο Βασίλης Ζούλιας ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή “Κυψέλη” της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τρίτης 8/3.
To άρθρο Βασίλης Ζούλιας: Η εξομολόγηση για την κακοποίηση της μητέρας του από τον πατέρα του και η σχέση τους σήμερα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζούλιας: Η εξομολόγηση για την κακοποίηση της μητέρας του από τον πατέρα του και η σχέση τους σήμερα
Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τρίτης.
Διαβάστε το στο Βασίλης Ζούλιας: H εξομολόγησή για την οικογένειά του – «Η μητέρα μου είχε κακοποιηθεί από τον πατέρα μου»
Ο Βασίλης Ζούλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τρίτης μίλησε για τα θέματα που στο παρελθόν θεωρούνταν ταμπού. Ο σχεδιαστής έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μάλιστα ο ίδιος αναφέρθηκε στην κακοποίηση που είχε δεχθεί εκείνος και η μητέρα του από τον πατέρα του. «H μητέρα μου. Είπε ένα τεράστιο όχι. Είπε, “θα […]
The post Βασίλης Ζούλιας: H εξομολόγησή για την οικογένειά του – «Η μητέρα μου είχε κακοποιηθεί από τον πατέρα μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr