Βασίλης Ζούλιας: Η εξομολόγηση για την κακοποίηση της μητέρας του από τον πατέρα του και η σχέση τους σήμερα

17:00 - 08/03/2022

Ο Βασίλης Ζούλιας ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή “Κυψέλη” της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τρίτης 8/3. To άρθρο Βασίλης Ζούλιας: Η εξομολόγηση για την κακοποίηση της μητέρας του από τον πατέρα του και η σχέση τους σήμερα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζούλιας: Η εξομολόγηση για την κακοποίηση της μητέρας του από τον πατέρα του και η σχέση τους σήμερα

Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τρίτης.

Διαβάστε το στο

Βασίλης Ζούλιας: H εξομολόγησή για την οικογένειά του – «Η μητέρα μου είχε κακοποιηθεί από τον πατέρα μου»

Ο Βασίλης Ζούλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή  «Κυψέλη» της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τρίτης μίλησε για τα θέματα που στο παρελθόν θεωρούνταν ταμπού. Ο σχεδιαστής έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μάλιστα ο ίδιος αναφέρθηκε στην κακοποίηση που είχε δεχθεί εκείνος και η μητέρα του από τον πατέρα του. «H μητέρα μου. Είπε ένα τεράστιο όχι. Είπε, “θα […] The post Βασίλης Ζούλιας: H εξομολόγησή για την οικογένειά του – «Η μητέρα μου είχε κακοποιηθεί από τον πατέρα μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της