Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ρώσος αθλητής που ανέβηκε με το “Ζ” στο βάθρο δηλώνει αμετανόητος

17:56 - 08/03/2022

Ο Ιβάν Κούλιακ ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο αγώνα γυμναστικής με το “Ζ” στο φορμάκι του δηλώνει αμετανόητος και κάνει λόγο για άδικη μεταχείριση. Αμετανόητος εμφανίζεται ο Ιβάν Κούλιακ για την απόφασή του να ανέβει στο βάθρο του αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής με το “Ζ” στο φορμάκι του. Σε δηλώσεις του υποστήριξε πως […] The post Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ρώσος αθλητής που ανέβηκε με το “Ζ” στο βάθρο δηλώνει αμετανόητος appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι κυρώσεις έχουν επιβληθεί από τη Δύση στη Ρωσία και πώς έχει απαντήσει η Μόσχα

Οι ανακοινώσεις σηματοδοτούν μια κλιμάκωση των κυρώσεων που έχουν ήδη επιβληθεί από τις δυτικές δυνάμεις από τότε που ο πρόεδρος Πούτιν εισέβαλε στην Ουκρανία.

Διαβάστε το στο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι κυρώσεις έχουν επιβληθεί από τη Δύση στη Ρωσία και πώς έχει απαντήσει η Μόσχα

Οι ανακοινώσεις σηματοδοτούν μια κλιμάκωση των κυρώσεων που έχουν ήδη επιβληθεί από τις δυτικές δυνάμεις από τότε που ο πρόεδρος Πούτιν εισέβαλε στην Ουκρανία.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: Κίνδυνος διαρροής ραδιενέργειας από το Τσέρνομπιλ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Κίνδυνος διαρροής ραδιενέργειας από το Τσέρνομπιλ 09/03/2022 Η ηλεκτροδότηση του πυρηνικού σταθμού Τσέρνομπιλ και των συστημάτων ασφαλείας του έχει διακοπεί πλήρως, εξαιτίας ρωσικών στρατιωτικών ενεργειών. Τα παραπάνω ανακοίνωσε η εταιρεία «Ukrenergo», διαχειρίστρια του ουκρανικού δικτύου ηλεκτροδότησης. Ραδιενεργές ουσίες είναι πιθανόν να διαφύγουν από τον πυρηνικό σταθμό του Τσέρνομπιλ, επειδή το χρησιμοποιημένο πυρηνικό καύσιμο δεν μπορεί να ψυχθεί μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, ανακοίνωσε από την πλευρά της η ουκρανική κρατική εταιρεία «Energoatom», διαχειρίστρια των τεσσάρων πυρηνικών σταθμών της Ουκρανίας. Οι εργασίες για

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ρώσος μαέστρος Τουγκάν Σοχίεφ παραιτήθηκε από τα Μπολσόι της Μόσχας

Ο Ρώσος μαέστρος Τουγκάν Σοχίεφ ανακοίνωσε σήμερα ότι παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή του Θεάτρου Μπαλσόι της Μόσχας και από την Εθνική Ορχήστρα του Καπιτωλίου της Τουλούζης, λόγω των πιέσεων που δεχόταν να «πάρει θέση» για τον πόλεμο στην Ουκρανία. «Ξέρω ότι πολλοί περίμεναν να μιλήσω και να κάνω γνωστή τη θέση μου για […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)