Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για το τροχαίο ατύχημα – «Μου ζήτησε να του στείλω και πακέτο»
12:30 - 17/10/2019
Ένα τροχαίο ατύχημα είχε πριν λίγες ώρες η Βίκυ Χατζηβασιλείου, το οποίο όπως πρόδωσε η ίδια ήταν και το πρώτο […]
The post Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για το τροχαίο ατύχημα – «Μου ζήτησε να του στείλω και πακέτο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει πρώτη φορά για το τροχαίο της: Μου ζήτησε να του στείλω και πακέτο
«Όλα καλά. Ούτε ο άνθρωπος είχε τραυματισμό, ούτε εγώ»
Διαβάστε το στο news.grΗ Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για πρώτη φορά για το τροχαίο ατύχημα – «Μου ζήτησε να του στείλω και…»
Ένα τροχαίο ατύχημα είχε πριν λίγες ώρες η Βίκυ Χατζηβασιλείου, το οποίο όπως πρόδωσε η ίδια ήταν και το πρώτο της. Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η όμορφη παρουσιάστρια περιέγραψε πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα καθώς και τις στιγμές που ακολούθησαν. «Ήταν το πρώτο μου τροχαίο και είναι περίεργη η αίσθηση. Δεν μου έχει ξανασυμβεί στα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά πρώτη φορά για το τροχαίο που είχε
«Ήταν το πρώτο μου τροχαίο στα τόσα χρόνια που οδηγώ», δήλωσε αποκλειστικά στο "Ευτυχείτε" η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία περιέγραψε και πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα.
Όπως είπε το ατύχημα συνέβη στη λεωφόρο Συγγρού αλλά ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές
Δείτε το video
Διαβάστε το στο entertv.gr