Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για το τροχαίο ατύχημα – «Μου ζήτησε να του στείλω και πακέτο»

12:30 - 17/10/2019

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε πριν λίγες ώρες η Βίκυ Χατζηβασιλείου, το οποίο όπως πρόδωσε η ίδια ήταν και το πρώτο […] The post Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για το τροχαίο ατύχημα – «Μου ζήτησε να του στείλω και πακέτο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει πρώτη φορά για το τροχαίο της: Μου ζήτησε να του στείλω και πακέτο

«Όλα καλά. Ούτε ο άνθρωπος είχε τραυματισμό, ούτε εγώ»

Διαβάστε το στο news.gr

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για πρώτη φορά για το τροχαίο ατύχημα – «Μου ζήτησε να του στείλω και…»

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε πριν λίγες ώρες η Βίκυ Χατζηβασιλείου, το οποίο όπως πρόδωσε η ίδια ήταν και το πρώτο της. Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η όμορφη παρουσιάστρια περιέγραψε πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα καθώς και τις στιγμές που ακολούθησαν. «Ήταν το πρώτο μου τροχαίο και είναι περίεργη η αίσθηση. Δεν μου έχει ξανασυμβεί στα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά πρώτη φορά για το τροχαίο που είχε

«Ήταν το πρώτο μου τροχαίο στα τόσα χρόνια που οδηγώ», δήλωσε αποκλειστικά στο "Ευτυχείτε" η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία περιέγραψε και πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα. Όπως είπε το ατύχημα συνέβη στη λεωφόρο Συγγρού αλλά ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές Δείτε το video  

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο