Πάνος Σόμπολος: «Πως θα αποζημιώσεις αυτήν την κοπέλα, που εμείς λέγαμε η φόνισσα»
18:56 - 09/03/2022
Ο Πάνος Σόμπολος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγωνστόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων […]
The post Πάνος Σόμπολος: «Πως θα αποζημιώσεις αυτήν την κοπέλα, που εμείς λέγαμε η φόνισσα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Σόμπολος: «Πως θα αποζημιώσεις αυτήν την κοπέλα, που εμείς λέγαμε η φόνισσα»
«Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι αυτός που υποθέτεις...»
Διαβάστε το στο Π. Σόμπολος: "Πως θα αποζημιώσεις αυτήν την κοπέλα, που εμείς λέγαμε η φόνισσα"
"Για αυτό λέω δεν πρέπει να προτρέχουμε. Στην υπόθεση της Πάτρας να είμαστε προσεκτικοί" δήλωσε ο Πάνος Σόμπολος
Διαβάστε το στο thebest.grΠάνος Σόμπολος: «Πως θα αποζημιώσεις αυτήν την κοπέλα, που εμείς λέγαμε η φόνισσα, δεν πρέπει να προτρέχουμε» (vid)
Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες. «Είμαι βέβαιος ότι θα ριχθεί φως στην υπόθεση της Πάτρας. Ότι και να συμβαίνει ότι και να γίνεται. Θα το δούμε τι ακριβώς συμβαίνει εδώ. Επειδή τα μάτια μου έχουν δει δεκάδες χιλιάδες […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠάτρα - Πάνος Σόμπολος: "Πώς θα αποζημιώσεις την κοπέλα, που εμείς λέγαμε φόνισσα;" - Τι πιστεύει για την υπόθεση
Το διπλό φονικό στη Λακωνία και οι ομοιότητες με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΠάνος Σόμπολος: «Πως θα αποζημιώσεις αυτήν την κοπέλα, που εμείς λέγαμε η φόνισσα»
“Για αυτό λέω δεν πρέπει να προτρέχουμε. Στην υπόθεση της Πάτρας να είμαστε προσεκτικοί” δήλωσε ο Πάνος Σόμπολος Ο Πάνος Σόμπολος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγωνστόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων για εγκλήματα που τον συγκλόνισαν, όπως η υπόθεση του διπλού φονικού στη Λακωνία. «Είμαι βέβαιος ότι θα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr