Μόλις ένας νεκρός σε τροχαίο ολόκληρο το 2019 στη Νορβηγία

10:29 - 05/01/2020

Υπάρχει και μια χώρα στην Ευρώπη που έθεσε την οδική ασφάλεια των πολιτών της ως βασικό στόχο και κατάφερε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το 2019 στο Όσλο της Νορβηγίας καταγράφηκε μόνο ένας νεκρός από τροχαίο ατύχημα ολόκληρη τη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, για πρώτη φορά στα χρονικά της χώρας, κανείς νέος κάτω των 16 ετών […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μόλις ένας νεκρός σε τροχαίο ολόκληρο το 2019 στη Νορβηγία

Υπάρχει και μια χώρα στην Ευρώπη που έθεσε την οδική The post Μόλις ένας νεκρός σε τροχαίο ολόκληρο το 2019 στη Νορβηγία appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Όσλο: Μόλις ένας νεκρός σε τροχαίο ολόκληρο το 2019

Υπάρχει και μια χώρα στην Ευρώπη που έθεσε την οδική ασφάλεια των πολιτών της ως βασικό στόχο και κατάφερε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το 2019 στο Όσλο της Νορβηγίας καταγράφηκε μόνο ένας νεκρός από τροχαίο ατύχημα ολόκληρη τη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, για πρώτη φορά στα χρονικά της χώρας, κανείς νέος κάτω των 16 ετών δεν έχασε τη ζωή του σε κάποιο τροχαίο στους δρόμους της πρωτεύουσας και μόνο ένας απ’ όλες τις ηλικιακές ομάδες. Το 2017 […] The post Όσλο: Μόλις ένας νεκρός σε τροχαίο ολόκληρο το 2019 appeared first on Όμορφη ζωή.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή