Βαρβιτσιώτης στο Spiegel: Η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν
11:24 - 05/01/2020
Πολιτική
Ηχηρό μήνυμα ότι η Ευρώπη δεν πρέπει να δείχνει ότι φοβάται τις απειλές και τους εκβιασμούς του Ερντογάν, όσον αφορά το μεταναστευτικό, στέλνει o Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μέσω του Spiegel.
δηλώσεις του, στο τελευταίο τεύχος του εβδομαδιαίου γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», που αφιερώνει ρεπορτάζ για το μεταναστευτικό και για τη συμφωνία Ε.Ε – Τουρκίας για το προσφυγικό, ο κ. Βαρβιτσιώτης, με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, ότι θα πλημμυρίσει την Ευρώπη με μετανάστες, επισημαίνει ότι η Τουρκία έχει ανάγει το μεταναστευτικό σε εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής και ότι χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως μοχλό πίεσης.
Ο Έλληνας Α
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαρβιτσιώτης στο Spiegel: Η Ευρώπη δεν πρέπει να δείχνει ότι φοβάται τις απειλές Ερντογάν
Διαβάστε το στο «Η ΕΕ δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές Ερντογάν», δηλώνει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,
Μήνυμα ότι «η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν», όσον αφορά στο μεταναστευτικό, στέλνει o αναπ&
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΜ. Βαρβιτσιώτης:”Η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν”
Μήνυμα ότι «η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν»,
The post Μ. Βαρβιτσιώτης:”Η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν” appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.grΒαρβιτσιώτης: «Η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν»
Μήνυμα ότι «η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν», όσον αφορά στο μεταναστευτικό, στέλνει o αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μέσω του «Der Spiegel».Σε δηλώσεις του, στο τελευταίο τεύχος του γερμανικού περιοδικού, σε ρεπορτάζ για το μεταναστευτικό και τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό, ο κ. Βαρβιτσιώτης, με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, ότι θα πλημμυρίσει την Ευρώπη με μετανάστες, επισημαίνει ότι η Τουρκία έχει αναγάγει το μεταναστευτικό σε εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής και ότι χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως μοχλό πίεσης.
Διαβάστε το στο dikaiologitika.grΒαρβιτσιώτης: Η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν
Δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, ότι θα πλημμυρίσει την Ευρώπη με μετανάστες
Διαβάστε το στο news.grΒαρβιτσιώτης: Η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν
Μήνυμα ότι «η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν», όσον αφορά στο μεταναστευτικό, στέλνει o αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μέσω του «Der Spiegel».
Διαβάστε το στο matrix24.grΜ. Βαρβιτσιώτης: Η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν
Μήνυμα ότι «η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν», όσον αφορά στο μεταναστευτικό, στέλνει o αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μέσω του «Der Spiegel». Σε δηλώσεις του, στο τελευταίο τεύχος του γερμανικού περιοδικού, σε ρεπορτάζ για το μεταναστευτικό και τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό, ο κ. Βαρβιτσιώτης, με αφορμή και […]
Διαβάστε το στο politik.grΜ. Βαρβιτσιώτης: Η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν
Μήνυμα ότι «η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν», όσον αφορά στο μεταναστευτικό, στέλνει o αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μέσω του «Der Spiegel».
The post Μ. Βαρβιτσιώτης: Η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε το στο analitis.gr