#Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Κάτω από 40 οι «γαλάζιοι» βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν τον γάμο ομοφύλων, γιατί παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και πως ο Κασσελάκης πριν πεινάσει μαγειρεύει

lykavitos.gr
Στους 40 έχει πέσει, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του Μεγάρου Μαξίμου, ο αριθμός των «γαλάζιων» βουλευτών που σήμερα εμφανίζονται αντίθετοι (καταψήφιση – αποχή) στο νομοσχέδιο για τους γάμους των ομοφύλων.
00:17 26/01/2024

Το ημερολόγιο της… Ελευθερίας #72#

mikrometoxos.gr
– Τον κέρδισε ο ιδιωτικός τομέας. Ο λόγος για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος παραιτήθηκε από βουλευτής και αποχωρεί από την πολιτική. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σύμφωνα με πληροφορίες θα ασχοληθεί στον ιδιωτικό τομέα με την ναυτιλία.Την θέση του παίρνει ο Δημήτρης Καλογερόπουλος. – Η ώρα της κρίσης! Την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία […] The post Το ημερολόγιο της… Ελευθερίας #72# first appeared on Mikrometoxos.gr.
20:09 25/01/2024

Βαρβιτσιώτης για την παραίτηση του: Θέλω να επιστρέψω στον ιδιωτικό τομέα

Newsit
Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολιτική εξήγησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η παραίτησή του. Όπως είπε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για την παραίτηση του, έχει ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο και επιθυμεί να επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα, στην ναυτιλία, εκεί που, «μπορώ ... Περισσότερα To άρθρο Βαρβιτσιώτης για την παραίτηση του: Θέλω να επιστρέψω στον ιδιωτικό τομέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 25/01/2024

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Παραιτήθηκε από βουλευτής, αποχωρεί από την πολιτική για τον ιδιωτικό τομέα

empisteutiko.gr
Διαβάστε την ανάρτησή του – Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος καταλαμβάνει την έδρα του – Είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου όπου και τον ενημέρωσε για την απόφασή του Παραιτήθηκε και αποχωρεί από την πολιτική σκηνή ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Βαρβιτσιώτης είχε συνάντηση σήμερα με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο […] The post Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Παραιτήθηκε από βουλευτής, αποχωρεί από την πολιτική για τον ιδιωτικό τομέα appeared first on Empisteutiko.gr.
15:58 25/01/2024

Μητσοτάκης για παραίτηση Βαρβιτσιώτη: «Του εύχομαι κάθε επιτυχία και τον ευχαριστώ»

myvolos.net
Newsroom 25.01.2024 • 14:47 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του, ευχαριστεί και εύχεται κάθε επιτυχία στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε την παραίτηση του από βουλευτής, αλλά και την απόσυρσή του από την πολιτική. Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Η δήλωση Μητσοτάκη «Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, […]
15:46 25/01/2024

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης> Δεν θα γίνω εργαλείο της Ατζέντας μείωσης του πληθυσμού. Δεν θα επιτρέψω να συνθλιβεί η αστική πολιτική παράδοση της οικογένειάς μου ανάμεσα στους γάμους των ομοφύλων και τα λοιπά εργαλεία αφανισμού του δυτικού ανθρώπου…

kourdistoportocali.com
Αναζητήστε αλλού τους Μιλτιάδηδες... The post Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης> Δεν θα γίνω εργαλείο της Ατζέντας μείωσης του πληθυσμού. Δεν θα επιτρέψω να συνθλιβεί η αστική πολιτική παράδοση της οικογένειάς μου ανάμεσα στους γάμους των ομοφύλων και τα λοιπά εργαλεία αφανισμού του δυτικού ανθρώπου… appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
15:37 25/01/2024

Παραιτείται από βουλευτής ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης - Η ανακοίνωσή του

Cnn.gr
Παραιτείται από βουλευτής ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, έχοντας προηγουμένως ενημερώσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Περισσότερα...
14:37 25/01/2024

Διευκρινίσεις Βαρβιτσιώτη για τα… 122 ακίνητα στο πόθεν έσχες του

Newsbeast.gr
Στην… καθιερωμένη διευκρίνιση προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με αφορμή τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες για το έτος 2022 (χρήση 2021) όπου εμφανίζεται να κατέχει 122 ακίνητα. Όπως αναφέρει με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter): «Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων Πόθεν Έσχες επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι από το σύνολο των εγγραφών της δήλωσής μου, οι περισσότερες αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα & μόνο κτήριο γραφείων όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή. Σημειώνω ακόμη ότι στα δικαιώματα αυτά το ποσοστό συμμετοχής μου δεν υπερβαίνει το 11%. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιαστ
18:00 06/11/2023

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Το παρασκήνιο μίας αναπόφευκτης παραίτησης

eleftherostypos.gr
«Ανασχηματισμός» μέσω… παραιτήσεων μέχρι νεωτέρας για την κυβέρνηση. Και αυτό γιατί, μετά την παραίτηση του Νότη Μηταράκη, ακολούθησε και η «αναπόφευκτη και ορθή», όπως τη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, παραίτηση του μέχρι χθες υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Μια αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα που μετά την τραγωδία στο λιμάνι […] Το άρθρο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Το παρασκήνιο μίας αναπόφευκτης παραίτησης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:00 12/09/2023

Η ατζέντα της ημέρας: Η παραίτηση Βαρβιτσιώτη – Μακελειό στη Λούτσα – Προφυλακίσεις στην υπόθεση Blue Horizon

tovima
Παραιτήθηκε χθες ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας. Η παραίτηση έρχεται στον απόηχο της δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά, για την οποία προφυλακίστηκαν ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος του Blue Horizon. Στο μεταξύ, ένα πρωτοφανές μακελειό σημειώθηκε στη Λούτσα.
06:00 12/09/2023

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Παραιτήθηκε από υπουργός Ναυτιλίας

neolaia.gr
Την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας υπέβαλε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
12:46 11/09/2023

Παραιτήθηκε ο Βαρβιτσιώτης μετά τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη στο Blue Horizon

lamianow.gr
Tην παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Όπως εξηγεί στη δήλωση παραίτησής του έλαβε την απόφαση μετά «την επίθεση που αποκτά όλο και πιο πολύ τοξικά χαρακτηριστικά». Διαβάστε τη δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη: Η δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη από μέλη του πληρώματος στο Blue Horizon […] The post Παραιτήθηκε ο Βαρβιτσιώτης μετά τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη στο Blue Horizon appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:37 11/09/2023

Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης! «Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου»

paraskhnio.gr
«Γίνομαι στόχος επίθεσης που αποκτά όλο και πιο πολύ τοξικά χαρακτηριστικά». Την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας ανακοίνωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.  Όπως εξηγεί στη δήλωση παραίτησής του έλαβε την απόφαση μετά «την επίθεση που αποκτά όλο και πιο πολύ τοξικά χαρακτηριστικά». Ολόκληρη η δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη: «Η δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη Το άρθρο Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης! «Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 11/09/2023

Παραιτήθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

sofokleousin.gr
Παραιτήθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτηςnvlaxos Mon, 11/09/2023 - 12:20
12:28 11/09/2023

Στο στόχαστρο του Κυριάκου Μητσοτάκη οι Βασίλης Κικίλιας και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

eretikos.gr
Κύριος υπεύθυνος για την απόλυτη διάλυση της πολιτικής προστασίας, είναι φυσικά η χρυσή  μεταγραφή, ο «Ριβάλντο» της πολιτικής, ο Χρήστος Στυλιανίδης.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:58 09/09/2023

Blue Horizon: Η συγγνώμη Βαρβιτσιώτη μετά την κατακραυγή - "Λανθασμένη διατύπωση"

thebest.gr
Σε πλήρη αναδίπλωση προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (06/09) ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για την αμφιλεγόμενη δήλωσή του για το τραγικό περιστατικό στο Blue Horizon, με την οποία άφηνε υπόνοιες για εξίσωση των θυτών με το θύμα, τον 36χρονο Αντώνη.
23:00 06/09/2023

Βαρβιτσιώτης για Blue Horizon: Ζητώ συγγνώμη για τη λανθανσμένη διατύπωση

tanea.gr
Με ανάρτησή του στο twitter ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ζητά συγγνώμη για την πρωινή του δήλωση η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων
22:00 06/09/2023

Blue Horizon: "Αδιανόητη η προσπάθεια εξίσωσης θύματος - θυτών" λέει ο Βαρβιτσιώτης μετά την κατακραυγή

thebest.gr
Να σώσει τα προσχήματα επιχειρεί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά τις έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για την τραγωδία στο Blue Horizon, με τις οποίες φαινόταν να εξισώνει το θύμα με τους θύτες.
18:00 06/09/2023

Βαρβιτσιώτης για θάνατο 36χρονου στο Blue Horizon: «Γίνονται όλες οι ενέργειες για την απόδοση ευθυνών»

tilegrafimanews.gr
Ο υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, εξέφρασε τη θλίψη του για το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά. «Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών», έγραψε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Να σημειωθεί ότι ο 36χρονος έχασε τη ζωή του, καθώς επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πλοίο που είχε σηκώσει καταπέλτη, αλλά μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν στη θάλασσα. 
11:46 06/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load