Ο Αντώνης Σρόιτερ αποχαιρετά τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Έζησε σαν μεγιστάνας, πέθανε φτωχός»
14:38 - 10/03/2022
Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αντώνης Σρόιτερ αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά, που έφυγε σήμερα […]
The post Ο Αντώνης Σρόιτερ αποχαιρετά τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Έζησε σαν μεγιστάνας, πέθανε φτωχός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: Έτσι αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά – «Θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου»
Η παρουσιάστρια που συνεργάστηκε για 15 χρόνια με τον επιχειρηματία και άλλοτε ισχυρό άντρα του Alpha, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΟ Αντώνης Σρόιτερ αποχαιρετά τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Έζησε σαν μεγιστάνας, πέθανε φτωχός»
Με μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνης Σρόιτερ, λέει το δικό του «αντίο» στον Δημήτρη Κοντομηνά που έφυγε από τη ζωή. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σρόιτερ γράφει: «Έζησε τη ζωή του στα κόκκινα. Δούλεψε σκληρά άλλα και απόλαυσε τις χαρες του πλούτου του. Έκανε deals που ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Αντώνης Σρόιτερ αποχαιρετά τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Έζησε σαν μεγιστάνας, πέθανε φτωχός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΟ Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετά τον Δημήτρη Κοντομηνά με ένα συγκινητικό μήνυμα
Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media θέλησε ο Λάκης Λαζόπουλος να αποχαιρετήσει τον ισχυρό άνδρα του Alpha και των επιχειρήσεων, Δημήτρης...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Αντώνης Σρόιτερ αποχαιρετά τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Έζησε σαν μεγιστάνας, πέθανε φτωχός»
«Έζησε τη ζωή του στα κόκκινα. Δούλεψε σκληρά αλλά και απόλαυσε τις χαρές του πλούτου του. Έκανε deals που άλλοι δεν τολμούσαν να σκεφτούν. Έζησε σαν μεγιστάνας, πέθανε φτωχός. Του χρωστάω. Καλό ταξίδι Πρόεδρε», έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ. Η ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ: Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Μενεγάκη: Έτσι αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά – «Θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου»
Στο φινάλε της σημερινής εκπομπής της στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να αποχαιρετήσει τον Δημήτρη
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Έτσι αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά – «Θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr