Σπύρος Μπιμπίλας: «Κοιμόμουν με τη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη κάτω από το μαξιλάρι»
15:44 - 10/03/2022
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Κοιμόμουν με τη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη κάτω από το μαξιλάρι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: Είχα πολύ μεγάλο έρωτα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Για την αείμνηστη συνάδελφο του μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στη νέα του συνέντευξη. Στον μεγάλο του έρωτα για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. χεις μετανιώσει για κάποια δουλειά στην οποία συμμετείχες; Ναι, έχω μετανιώσει. Μερικές δουλειές τις έκανα ... Περισσότερα
To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Είχα πολύ μεγάλο έρωτα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μπιμπίλας για Βουγιουκλάκη: «Είχα πολύ μεγάλο έρωτα… Κοιμόμουν με τη φωτογραφία της κάτω από το μαξιλάρι μου»
Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως όταν ήταν μικρός κοιμόταν με τη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη κάτω από το μαξιλάρι του. Διαβάστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας: Έχεις μετανιώσει για κάποια δουλειά στην οποία συμμετείχες; Ναι, έχω μετανιώσει. Μερικές δουλειές τις έκανα για να βγάλω […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr