Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Με έχουν απατήσει, ήταν κάτι που με σόκαρε»
17:46 - 11/03/2022
Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Παρασκευή, με αφορμή την συμμετοχή της στη σειρά του Alpha, […]
The post Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Με έχουν απατήσει, ήταν κάτι που με σόκαρε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με έχουν απατήσει, ήταν κάτι που με σόκαρε
Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με έχουν απατήσει, ίσως και να το συγχωρούσα
Περί έρωτος και απιστίας μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όπου και αποκάλυψε μέσα σε όλα πως έχει δεχθεί την απιστία στο παρελθόν από σύντροφο της. «Δεν είμαι καθόλου υπέρ της εκδίκησης σε μια απιστία. Ανάλογα. Νομίζω ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο. Υπάρχουν απιστίες και απιστίες, υπάρχουν ... Περισσότερα
To άρθρο Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με έχουν απατήσει, ίσως και να το συγχωρούσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Μού έχει συμβεί να με απατήσουν – Σίγουρα είναι κάτι που σε σοκάρει όταν συμβαίνει»
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όσα είπε η ηθοποιός για την απιστία που έχει δεχτεί στο παρελθόν.
Διαβάστε το στο neolaia.grΝτορέττα Παπαδημητρίου: "Με έχουν απατήσει, ήταν κάτι που με σόκαρε"
"Όταν συνέβη δεν είχα ούτε την ωριμότητα ούτε και την αντίληψη που έχω σήμερα για να μπορώ να αντιδράσω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr