Ηρώ Σαΐα: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Σταύρο Ξαρχάκο

21:40 - 11/03/2022

Η Ηρώ Σαΐα παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και τη Ζωή Κρονάκη. Η ερμηνεύτρια, To άρθρο Ηρώ Σαΐα: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Σταύρο Ξαρχάκο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηρώ Σαΐα: Τι απαντάει στα κακόβουλα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον Σταύρο Ξαρχάκο

H Ηρώ Σαΐα αναφέρθηκε και στα κακόβουλα σχόλια που άκουσε στην αρχή της σχέσης της

Διαβάστε το στο in.gr

Ηρώ Σαΐα: «Υπήρχαν κακόβουλα σχόλια για την σχέση μου με τον Σταύρο Ξαρχάκο» (vid)

Η Ηρώ Σαΐα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια σχέση τρελή, θεότρελη που ο ίδιος την χαρακτήριζε κάποιες φορές ως πυρετό όπου φυσικά και λόγω της διαφοράς ηλικίας δεν πήγε ούτε στο δικό του αλλά ούτε και στο δικό μου ο ερχομός του παιδιού. Πέρασαν αρκετά χρόνια στη σχέση μας μέχρι να φτάσουμε να πούμε ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ηρώ Σαΐα: «Υπήρχαν κακόβουλα σχόλια για την σχέση μου με τον Σταύρο Ξαρχάκο»

Την ερμηνεύτρια Ηρώ Σαΐα φιλοξένησε, το απόγευμα του Σαββάτου, η Ζωή Κρονάκη στην εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, […] The post Ηρώ Σαΐα: «Υπήρχαν κακόβουλα σχόλια για την σχέση μου με τον Σταύρο Ξαρχάκο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της