Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ζητάμε συγγνώμη, ακολουθήσαμε εγκληματικές εντολές» λένε αιχμάλωτοι Ρώσοι πιλότοι

22:54 - 11/03/2022

Συγγνώμη από τον ουκρανικό λαό ζήτησαν οι τρεις Ρώσοι πιλότοι που πιάστηκαν αιχμάλωτοι στην Ουκρανία, μιλώντας σήμερα Παρασκευή (11/3) σε δημοσιογράφους στο Κίεβο. Και οι τρεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δήλωσαν ότι λυπούνται γιατί ακολούθησαν εγκληματικές εντολές. Πρόκειται για τον αντισυνταγματάρχη Μαξίμ Κρίστοπ, τον ταγματάρχη Αλεξέι Γκολοβένσκι και τον Αλεξέι Ίγκοροβιτς. «Οι στρατιώτες δεν ήξεραν τον σκοπό των διαταγών μου, ούτε εγώ γνώριζα τι συμβαίνει στη διεθνή πολιτική σκηνή. Εγώ ήξερα μόνο τις διαταγές που έπαιρνα, μπορώ μόνο να υποθέσω ότι θέλαμε να καταλάβουμε την Ουκρανία, τον λόγο δεν τον κατάλαβα» αναφέρει ο ένας από αυτούς. «Είναι αθώοι πολίτες» «Θέλω να απευθυνθώ στους

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Λυπούμαστε, δεν ξέραμε ότι θα ακολουθήσουμε εγκληματικές εντολές» δηλώνουν Ρώσοι αιχμάλωτοι

Ο αντισυνταγματάρχης Μαξίμ Κρίστοπ, ο ταγματάρχης Αλεξέι Γκολοβένσκι και ο Αλεξέι Ιγκοροβιτς μίλησαν στους δημοσιογράφους για τα γεγονότα που τους οδήγησαν να χτυπούν στόχους σε ουκρανικό έδαφος ανάμεσα τους και άμαχο πληθυσμό

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας