Πόλεμος στην Ουκρανία: Σειρήνες σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις – Βάλλεται το Κίεβο

07:54 - 12/03/2022

Σειρήνες ήχησαν στην πρωτεύουσα Κίεβο, τη δυτική πόλη Λβιβ, στην Οδησσό και το Χάρκοβο, το Τσερκάσι, καθώς και στην περιφέρεια του Σούμι στη βορειοανατολική Ουκρανία The post Πόλεμος στην Ουκρανία: Σειρήνες σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις – Βάλλεται το Κίεβο appeared first on OnAlert.

Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βίντεο με αεροπορική επιδρομή σε ρωσικό σημείο ελέγχου στο δρόμο προς Κίεβο

Σημειώνεται ότι ρωσικές δυνάμεις ενισχύονται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κίεβο.

Διαβάστε το στο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βίντεο με αεροπορική επιδρομή σε ρωσικό σημείο ελέγχου στο δρόμο προς Κίεβο

Σημειώνεται ότι ρωσικές δυνάμεις ενισχύονται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κίεβο.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

Πόλεμος στην Ουκρανία-Ζελένσκι σε Μακρόν: Ο Πούτιν δεν σηκώνει το τηλέφωνο

Όπως μεταδίδει γαλλικό πρακτορείο, ο Ζελένσκι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, και του είπε ότι «θέλω να συνομιλήσω με τον Πούτιν, αλλά δεν σηκώνει το τηλέφωνο». Νωρίτερα, σήμερα (12.03.2022), σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Ουκρανός πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εγώ, λέω, μακάρι να μου μιλούσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για να τα συζητήσουμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onalert.gr

Ζελένσκι: Παραγωγικές οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Κομβική η πρόθεση της Ρωσίας να τερματίσει τον πόλεμο

«Βόμβα» Μακρόν με PANG: Αεροπλανοφόρο νέας γενιάς αποκτάει η Γαλλία – Σε υπηρεσία το 2038 [vid]

Η Ουκρανία καταγγέλλει τη Ρωσία ότι αιχμαλώτισε και απήγαγε 50 αμάχους από την περιφέρεια Σούμι

Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέα φονική επίθεση στον Λίβανο: «Στοχεύουμε δυνάμεις της Χεζμπολάχ»

Σαν σήμερα: Το 1942 μεγάλη αντικατοχική διαδήλωση λαμβάνει χώρα στην Αθήνα

Καιρός σήμερα: Παραμένει βροχερό το σκηνικό με πτώση της θερμοκρασίας – Δείτε αναλυτικά