Σαμπόνις για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Αδελφός σκοτώνει αδελφό, μην πιστεύετε τους ψεύτες»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: «Αδερφός σκοτώνει αδερφό, δεν ξαναπιστεύουμε τους ψεύτες» – Απίστευτο ξέσπασμα από Σαμπόνις
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε αρκετές προσωπικότητες από όλους τους χώρους και τώρα ήταν η σειρά ενός θρύλου του αθλητισμού και συγκεκριμένα του μπάσκετ, αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και στη συνέχεια της Λιθουανίας. Ο λόγος για τον μεγάλο Άρβιντας Σαμπόνις, ο οποίος ξέσπασε κατά...
The post Πόλεμος στην Ουκρανία: «Αδερφός σκοτώνει αδερφό, δεν ξαναπιστεύουμε τους ψεύτες» – Απίστευτο ξέσπασμα από Σαμπόνις appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΛία Τσουζντάν για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Οι γονείς μου κρύβονται στο υπόγειο της πολυκατοικίας, βλέπω εφιάλτες»
Η Λία Τσουζντάν έχει μεγαλώσει στην Ουκρανία, συγκεκριμένα στο Χάρκοβο, ενώ στην Ελλάδα ζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. «Δεν έχω σταματήσει να βλέπω εφιάλτες γενικά. Οι γονείς μου κρύβονται. Είναι πολύ κουρασμένοι όλοι τους, αλλά δεν πέφτουν», ανέφερε αρχικά η Λία Τσουζντάν. Και πρόσθεσε για τις συνθήκες στην Ουκρανία: «Μιλούσα με βίντεο κλήση με τη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓκάρι Κασπάροφ για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Δεν είναι σκάκι αλλά αληθινή καταστροφή
Για πολλούς θεωρείται ο κορυφαίος σκακιστής όλων των εποχών, ωστόσο παραμένει κι ένας ενεργός πολιτικός ακτιβιστής, που δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στη φρίκη του πολέμου που εξακολουθεί…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr