Θετικός στον κορονοϊό ο Μπαράκ Ομπάμα – Δεν κόλλησε η Μισέλ

21:48 - 13/03/2022

Ο Μπαράκ Ομπάμα όπως έγραψε στην ανάρτησή του, μόλις έκανε τεστ και διαπίστωσε ότι έχει κορονοϊό, αλλά όπως λέει η πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα δεν έχει κολλήσει και μας παροτρύνει όλους να κάνουμε τα εμβόλια.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ALERT - Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαβάστε το στο

Θετικός στον κορονοϊό ο Μπαράκ Ομπάμα

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και ότι αισθάνεται καλά εκτός από μερικά ελαφρά συμπτώματα που έχει όπως τον λαιμό του που τον νιώθει γρατζουνισμένο. “Έχω έναν γρατζουνισμένο λαιμό εδώ και μερικές μέρες, αλλά νιώθω καλά κατά τα άλλα”, έγραψε ο Ομπάμα στο Twitter. I just tested positive ... Περισσότερα To άρθρο Θετικός στον κορονοϊό ο Μπαράκ Ομπάμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Που μπορεί να κόλλησε ο πρωθυπουργός

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με μια ανάρτησή του στο Instagram σήμερα ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός ... Περισσότερα To άρθρο Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Που μπορεί να κόλλησε ο πρωθυπουργός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπαράκ Ομπάμα

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε την Κυριακή ότι διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 και ότι αισθάνεται καλά εκτός από μερικά ελαφρά συμπτώματα...

Διαβάστε το στο Zougla

Μπαράκ Ομπάμα: θετικός στον κοροναϊό – Αρνητική η Μισέλ

Θετικός στον κοροναϊό ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Διαβάστε το στο

Θετικός στον κοροναϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαβάστε το στο tanea.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μπαράκ Ομπάμα: θετικός στον κοροναϊό – Αρνητική η Μισέλ

Θετικός στον κοροναϊό ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Διαβάστε το στο tovima

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δείτε το μήνυμα του στο Instagram.

Διαβάστε το στο tovima

Θετικός στον κορονοϊό ο Μπαράκ Ομπάμα

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε σήμερα ότι διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 και ότι αισθάνεται καλά εκτός από μερικά ελαφρά συμπτώματα που έχει, όπως τον λαιμό του που τον νιώθει «γρατζουνισμένο». «Έχω έναν γρατζουνισμένο λαιμό εδώ και μερικές μέρες, αλλά νιώθω καλά κατά τα άλλα», έγραψε ο Ομπάμα στο twitter. «Η Μισέλ και εγώ είμαστε ευγνώμονες που εμβολιαστήκαμε και κάναμε την αναμνηστική δόση, το δικό της τεστ ήταν αρνητικό», δήλωσε ο Ομπάμα καλώντας τους συμπολίτες του να εμβολιαστούν, ακόμα κι αν πέφτουν τα κρούσματα στη χώρα.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θετικός στον κορωνοϊο ο Κυριακός Μητσοτάκης

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε με ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram και φορώντας μάσκα στο σπίτι του,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι... The post Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε την Κυριακή ότι διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 και ότι αισθάνεται καλά εκτός από μερικά ελαφρά συμπτώματα που έχει όπως τον λαιμό του που τον νιώθει γρατζουνισμένο. “Έχω έναν γρατζουνισμένο λαιμό εδώ και μερικές μέρες, αλλά νιώθω καλά κατά τα άλλα”, έγραψε ο Ομπάμα στο Twitter. “Η Μισέλ […] The post Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπαράκ Ομπάμα appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Τραβώντας βίντεο με το κινητό του και φορώντας μάσκα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι “ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ” και […] The post Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης (video)

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει ο ίδιος σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram. The post Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Μπαράκ Ομπάμα - Με ελαφρά συμπτώματα

"Η Μισέλ και εγώ είμαστε ευγνώμονες που εμβολιαστήκαμε και κάναμε την αναμνηστική δόση, το δικό της τεστ ήταν αρνητικό", δήλωσε ο Ομπάμα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Ομπάμα, εκθειάζει τα εμβόλια

Δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας, ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ διαγνώστηκε με Covid-19 και έχει ήπια συμπτώματα, ενώ δήλωσε ευγνώμων που είναι πλήρως εμβολιασμένος και κάλεσε όλους να εμβολιαστούν, «ακόμα και αν τα κρούσματα πέφτουν» The post Θετικός στον κορονοϊό ο Ομπάμα, εκθειάζει τα εμβόλια appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Μια μέρα μετά το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Το ανακοίνωσε ο ίδιος, με ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram. The post Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε το στο iatropedia.gr

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε το στο onsports.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Video)

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκηςckardampikis Mon, 14/03/2022 - 12:28

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Θετικός στην Covid-19 ο Μπαράκ Ομπάμα

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα ότι διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 και ότι αισθάνεται καλά εκτός από μερικά ελαφρά συμπτώματα που έχει όπως τον λαιμό του που τον νιώθει γρατζουνισμένο.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα ότι διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 και ότι αισθάνεται καλά εκτός από μερικά ελαφρά συμπτώματα που έχει όπως τον λαιμό του που τον νιώθει γρατζουνισμένο. "Έχω έναν γρατζουνισμένο λαιμό εδώ και μερικές μέρες, αλλά νιώθω καλά κατά τα άλλα", έγραψε ο Ομπάμα στο Twitter. "Η Μισέλ και Το άρθρο Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπαράκ Ομπάμα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ο πρωθυπουργός γνωστοποίησε ότι έχει κορωνοϊό με ανάρτηση στα social media - «Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο» αναφέρει - Το μήνυμά του για τον εμβολιασμό. Το άρθρο Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ο πρωθυπουργός γνωστοποίησε ότι έχει κορωνοϊό με ανάρτηση στο Instagram Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε θετικός στο τεστ που υποβάλλεται καθημερινά και, όπως ανακοίνωσε, θα απομονωθεί κατ΄οίκον και θα εργαστεί από εκεί. «Στο ημερήσιο rapid τεστ που […] The post Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Θετικός στην Covid-19 ο Μπαράκ Ομπάμα: Η ανάρτηση στο twitter

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε σήμερα ότι διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 και ότι αισθάνεται καλά εκτός από μερικά ελαφρά συμπτώματα που έχει, όπως τον λαιμό του που…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – BINTEO

Μια μέρα μετά το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Το ανακοίνωσε ο ίδιος, με ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram. Τραβώντας βίντεο με το κινητό του και φορώντας μάσκα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι “ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ” και πως βρέθηκε θετικός στο ημερήσιο τεστ που έκανε. Έτσι, ο πρωθυπουργός θα απομονωθεί στο σπίτι του τις επόμενες μέρες. «Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», κατέληξε στο μήνυμά του. «Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι […] The post Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης R

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ο πρωθυπουργός γνωστοποίησε ότι έχει κορωνοϊό με ανάρτηση στα social media - «Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο» αναφέρει - Το μήνυμά του για τον εμβολιασμό - Δείτε το βίντεο Θετικός [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΒΙΝΤΕΟ: Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης 14/03/2022 Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Στο ημερήσιο rapid τεστ, που έκανα σήμερα στο γραφείο, βγήκα θετικός στον Covid-19. Κατά συνέπεια, θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», ανέφερε στο μήνυμά του στο instagram ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε θετικός στο τεστ που υποβάλλεται καθημερινά και, όπως ανακοίνωσε, θα απομονωθεί κατ΄οίκον και θα εργαστεί από εκεί. «Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Η ανάρτηση του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Με κοροναϊό διαγνώστηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη. Το ανακοίνωσε ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα «Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την […] The post Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης (VIDEO)

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός διαπίστωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, όπως ο ίδιος εξηγεί σε βίντεο που ανέβασε στα social media, στον καθημερινό έλεγχο που υποβάλλεται για τον Covid-19, σήμερα το πρωί. Περισσότερα στο grtimes.gr

Διαβάστε το στο thessports.gr

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα με μία ανάρτηση στο Twitter, ο Μπαράκ Ομπάμα είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι τα συμπτώματά του είναι ελαφριά και νιώθει ευγνώμων που έχει εμβολιαστεί. Όπως γνωστοποίησε ο Ομπάμα, το τεστ της συζύγου του, Μισέλ, ήταν αρνητικό. «Ακόμα και με την καθημερινή μείωση των κρουσμάτων, πρόκειται για μία υπενθύμιση να εμβολιαστείτε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει», κατέληξε ο ίδιος.   I just tested positive for COVID. I’ve had a scratchy throat for a couple days, but am feeling fine otherwise. Michelle and I are grateful to be vaccinated and boosted, and she has tested negative. It’s a reminder to get vaccinated if you haven’t already, even

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Θετικός στο κορονοϊό ο Μητσοτάκης- Δώρο από το γεύμα Ερντογάν;

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ένα 24ωρο μετά την επίσκεψη του στην Κωνσταντινούπολη και την συνάντηση του με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν. Με ανάρηση του ο πρωθυπουργός αναφέρει: “Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με μια ανάρτησή του στο Instagram σήμερα ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει […] The post Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr

Μια μέρα μετά το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Το ανακοίνωσε ο ίδιος, με ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram. Τραβώντας βίντεο με το κινητό του και φορώντας μάσκα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι “ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ” και πως βρέθηκε θετικός στο ημερήσιο τεστ που έκανε. Έτσι, […] The post Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ανακοίνωσε ίδιος ότι στο ημερήσιο rapid test το οποίο έκανε το πρωί βγήκε θετικός και τις προσεχείς ημέρες θα απομονωθεί στο σπίτι και θα εργαστεί από εκεί. «Το τελευταίο διάστημα όλοι ασχολούμαστε με τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ακρίβεια. Όμως ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ. Στο […] The post Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας