#Μισέλ Ομπάμα

Υποψηφιότητα Μισέλ Ομπάμα; Η υπεροχή έναντι του Μπάιντεν και η μάχη με τον Τραμπ

tovima
Όλο και πυκνώνουν οι φωνές που θέλουν την πρώην Πρώτη Κυρία να είναι υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών προκειμένου να βρεθεί απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.
22:00 27/01/2024

Μισέλ Ομπάμα vs Τραμπ; «Φουντώνουν» οι φήμες για ενδεχόμενη υποψηφιότητα της πρώην Πρώτης Κυρίας

lykavitos.gr
Νέα δημοσιεύματα στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, ενδέχεται να κατέλθει στις προεδρικές εκλογές του 2024, αντικαθιστώντας τον Τζο Μπάιντεν.
15:17 23/01/2024

ΗΠΑ: Ο Τραμπ επιστρέφει για 2η θητεία στον Λευκό Οίκο – Μόνο στο θαύμα της Μισέλ Ομπάμα ποντάρουν οι Δημοκρατικοί

eleftherostypos.gr
Ενας… εφιάλτης που τον λένε Μισέλ θα μπορούσε να στοιχειώνει κάποιες νύχτες τον βαθύ ύπνο του Ντόναλντ Τραμπ. Την ώρα που ο τέως πρόεδρος και πιθανότερος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του 2024 κομπάζει πως σύντομα θα επιστρέψει στο Οβάλ Γραφείο, πολλοί Δημοκρατικοί κοιτάζουν λοξά προς την πλευρά των Ομπάμα, εκφράζοντας την ευχή […] Το άρθρο ΗΠΑ: Ο Τραμπ επιστρέφει για 2η θητεία στον Λευκό Οίκο – Μόνο στο θαύμα της Μισέλ Ομπάμα ποντάρουν οι Δημοκρατικοί εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 20/11/2023

Ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα έχουν επέτειο – Οι τρυφερές αναρτήσεις τους

neolaia.gr
Ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα γιορτάζουν 31 χρόνια έγγαμου βίου.
13:46 04/10/2023

H βαριά κουζίνα του αντιλαϊκισμού

eleftherostypos.gr
Η Μισέλ Ομπάμα κανονικά θα έπρεπε να… καρυδώσει τον Αυστριακό καγκελάριο, Καρλ Νεχάμερ. Την ώρα που η ίδια κάνει εκστρατεία στην Αμερική υπέρ της υγιεινής διατροφής και κατά της παιδικής παχυσαρκίας (φύτεψε, μάλιστα, έναν λαχανόκηπο στον Λευκό Οίκο, η τύχη του οποίου αγνοείτο επί Τραμπ), ο διάδοχος του Σεμπάστιαν Κουρτς προτρέπει τις φτωχές οικογένειες της […] Το άρθρο H βαριά κουζίνα του αντιλαϊκισμού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 30/09/2023

«Rustin»: Η νέα ταινία του Netflix με παραγωγούς τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα

neolaia.gr
Σύμφωνα με το AP το «Rustin», ήδη θεωρείται πιθανό να διεκδικήσει υποψηφιότητα για Όσκαρ.
19:46 13/09/2023

Η Μισέλ Ομπάμα για Πρόεδρος των ΗΠΑ;

pagenews.gr
Το ενδεχόμενο φέρνει στην επιφάνεια η Telegraph.
08:46 14/08/2023

Η Μισέλ Ομπάμα συνεχίζει τον αγώνα της κατά της παιδικής παχυσαρκίας

Newsbeast.gr
Η Μισέλ Ομπάμα, πρώην πρώτη κυρία, μίλησε για τον αγώνα που συνεχίζει να κάνει για τη βελτίωση της υγείας και της διατροφής των παιδιών, σε άρθρο της για την Oprah Daily. «Το να παίρνεις έτοιμα φαγητά είναι πιο απλό από το να κόβεις καρότα. Το να παραγγέλνεις είναι μερικές φορές το μόνο για το οποίο έχεις ενέργεια», έγραψε η Μισέλ Ομπάμα στο άρθρο της. «Ακόμα θυμάμαι να πηγαίνω ένα από τα κορίτσια μου για μια ιατρική επίσκεψη και ο γιατρός να μου λέει ότι όλες αυτές οι απλές επιλογές που έκανα είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία της. Ήταν ένα από τα χειρότερα συναισθήματα που είχα ως γονιός και ένα από τα μεγαλύτερα «ξυπνητήρια» της ζωής μου. Ήμουν λίγο φοβισμένη, αλλά και λίγο εξοργισμέν
17:00 07/07/2023

Μπαράκ Ομπάμα: Απολαμβάνει τις διακοπές του στην Αντίπαρο (Βίντεο)

ieidiseis.gr
Το ζεύγος Ομπάμα μένει στο σπίτι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον. Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Παρασκευή ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα καθώς ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έφτασε υπό άκρα μυστικότητα και με τη συνοδεία τουλάχιστον 30 Αμερικανών πρακτόρων. Το ζεύγος Ομπάμα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε νησιά των Κυκλάδων, και συγκεκριμένα στην Πάρο και την Αντίπαρο, όπου και φιλοξενούνται από τον Τομ Χανκς και την Ρίτα Γουίλσον, που έχουν σπίτι στο νησί. Θα μείνουν στην Αντίπαρο μέχρι και την Τρίτη 20 Ιουνίου, καθότι δυο μέρες μετά ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έχει προγραμματίσει να παραβρεθεί στο SNF Nostos Conference 2023, όπου και θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας
14:46 18/06/2023

Στην Αντίπαρο για διακοπές το ζεύγος Ομπάμα - Φιλοξενούνται στο σπίτι του Τομ Χανκς

Παραπολιτικά
Υπενθυμίζεται ότι ο Τομ Χανκς είχε και στο παρελθόν κάνει διακοπές με τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα στη Γαλλική Πολυνησία
13:00 17/06/2023

Ανδρέας Λιβέρης: Γάμος δισεκατομμυριούχων στο Καστελόριζο – Θα έρθουν Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα;

tlife.gr
Το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο γραφικό Καστελόριζο ο γάμος του μικρότερου To άρθρο Ανδρέας Λιβέρης: Γάμος δισεκατομμυριούχων στο Καστελόριζο – Θα έρθουν Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 13/06/2023

Μισέλ Ομπάμα: Γυμνάζεται σε σάκο του μποξ, πάει για Πρόεδρος των ΗΠΑ και τρομάζει το Μπάρακ Ομπάμα

koolnews.gr
6ο φαβορί για να γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής φέρεται σύμφωνα με τα στοιχήματα η Michelle Obama, μετά τους Τζο Μπάιντεν, Donald Trump, Ρον ΝτεΣαντις, Robert Kennedy Junior και Kamala Harris. Η ίδια όμως δείχνει να ετοιμάζεται και να έχει πάρει το ρόλο της πιο σοβαρά. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια η Μισέλ […] The post Μισέλ Ομπάμα: Γυμνάζεται σε σάκο του μποξ, πάει για Πρόεδρος των ΗΠΑ και τρομάζει το Μπάρακ Ομπάμα appeared first on Koolnews.gr.
14:58 30/05/2023

Μπαράκ Ομπάμα: Το μήνυμά του προς την Μισέλ Ομπάμα για τη Γιορτή της Μητέρας

in.gr
Δείτε την ανάρτηση του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών
20:56 14/05/2023

Τέσσερις πασίγνωστες γυναίκες μιλούν ανοιχτά για τους αγώνες τους με την υπογονιμότητα

Newsbeast.gr
Η υπογονιμότητα αφορά το 10-15% των ζευγαριών και κάποιες πολύ διάσημες γυναίκες, όωπς η Μισέλ Ομπάμα, η Σάρα Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Τάιρα Μπανκς και η Κιμ Καρντάσιαν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνεις που έχουν δώσει για την απόκτηση παιδιού. Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr
08:58 04/05/2023

Ισπανία: Ομπάμα, Σπίλμπεργκ και Σπρίνγκστιν ποζάρουν με το προσωπικό εστιατορίου στη Βαρκελώνη

ieidiseis.gr
Ο  Ομπάμα μαζί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ βρέθηκαν στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν μια συναυλία του φίλου τους Μπρους Σπρίνγκστιν στο Ολυμπιακό Στάδιο Lluis Companys της Βαρκελώνης το βράδυ της Παρασκευής.     Άφωνοι έμειναν αρκετοί στη Βαρκελώνη όταν είδαν στους δρόμους της πόλης τους Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα μαζί με τον διάσημο σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ. Το ζεύγος των Ομπάμα μαζί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ βρέθηκαν στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν μια συναυλία του φίλου τους Μπρους Σπρίνγκστιν στο Ολυμπιακό Στάδιο Lluis Companys της Βαρκελώνης το βράδυ της Παρασκευής. Ο Ομπάμα, ο Σπίλμπεργκ και ο Σπρίνγκστιν το προηγούμενο βράδυ είχαν δειπνήσει στο εστιατόριο Amar στο ξενοδοχείο Palace κ
19:28 29/04/2023

Βαρκελώνη: Μισέλ Ομπάμα και Μπρους Σπρίνγκστιν τραγουδάνε ντουέτο σε συναυλία [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Στο τσακίρ κέφι εθεάθησαν στη Βαρκελώνη ο Ομπάμα, ο Σπρίνγκστιν και ο Σπίλμπεργκ με την κάμερα να τους απαθανατίζει στο διάσημο εστιατόριο «Amar» του Palace Hotel. Με αφορμή την συναυλία του Αμερικανού τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν στο στάδιο «Estadi Olímpic Lluís Companys» της Βαρκελώνης χθες το βράδυ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ με την σύζυγό του […] Το άρθρο Βαρκελώνη: Μισέλ Ομπάμα και Μπρους Σπρίνγκστιν τραγουδάνε ντουέτο σε συναυλία [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:08 29/04/2023

Η Μισέλ Ομπάμα ανέβηκε στη σκηνή τραγούδησε με τον Μπρους Σπρίνγκστιν στη Βαρκελώνη

Newsit
Το ταλέντο της στο τραγούδι ξεδίπλωσε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η συμμετείχε σε συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν στη Βαρκελώνη. Η Μισέλ Ομπάμα ανέβηκε στη σκηνή κρατώντας ένα ντέφι και τραγούδησε το «Glory Days» με τον Σπρίνγκστιν και την E Street Band. Σύμφωνα με το Rolling Stone, μαζί της ήταν και η ... Περισσότερα To άρθρο Η Μισέλ Ομπάμα ανέβηκε στη σκηνή τραγούδησε με τον Μπρους Σπρίνγκστιν στη Βαρκελώνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:10 29/04/2023

Tribeca Ball: Ολοι κοιτούσαν την… πουά Μπρουκ Σιλντς, εκεί και η Μαρί Σαντάλ

thebest.gr
Κορυφαίο ραντεβού στο κοσμικό ημερολόγιο της Νέας Υόρκης ο καθιερωμένος χορός Tribeca Ball, που το βράδυ της Τρίτης ανέδειξε τη νέα γενιά της τέχνης και τίμησε τη ζωγράφο Amy Sherald, γνωστή από το πορτρέτο της Μισέλ Ομπάμα.
13:16 06/04/2023

Μέγκαν Μαρκλ: Φουντώνουν οι φήμες οτι θα θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο

tromaktiko.gr
Οργιάζουν για μία ακόμη φορά οι φήμες για τις πολιτικές φιλοδοξίες της Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα η δούκισσα του Σάσεξ «φλερτάρει» πλέον έντονα με μία προεδρική υποψηφιότητα Το Ίδρυμα Archewell της Μέγκαν Μαρκλ διοχέτευσε περισσότερα από 100.000 δολάρια στην πρώην υπεύθυνη Τύπου της Μισέλ Ομπάμα, τροφοδοτώντας τις εικασίες ότι η δούκισσα του […] The post Μέγκαν Μαρκλ: Φουντώνουν οι φήμες οτι θα θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο appeared first on Tromaktiko.gr.
07:56 03/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load