Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Θεωρούν ότι έχω γίνει αναγνωρίσιμος εξαιτίας της σχέσης μου με την Μαίρη Συνατσάκη»
08:44 - 14/03/2022
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έπαιξε το παιχνίδι «Θα σου Βάλω Κουλούρα» στην εκπομπή DOT της Κυριακής με
To άρθρο Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Θεωρούν ότι έχω γίνει αναγνωρίσιμος εξαιτίας της σχέσης μου με την Μαίρη Συνατσάκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Θεωρούν ότι έγινα αναγνωρίσιμος εξαιτίας της σχέσης μου με την Μαίρη Συνατσάκη (Βίντεο)
Ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε και για μια γκάφα που έκανε στο παρελθόν και τη θυμάται ακόμα.
Διαβάστε το στο Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Θεωρούν ότι έγινα αναγνωρίσιμος εξαιτίας της σχέσης μου με την Μαίρη Συνατσάκη»
Ο ηθοποιός μίλησε και για μια γκάφα που έκανε στο παρελθόν και τη θυμάται ακόμα.
Διαβάστε το στο Σπύρος Χατζηαγγελάκης για Μαίρη Συνατσάκη: «Θεωρούν ότι έχω γίνει αναγνωρίσιμος εξαιτίας της σχέσης μας»
Καλεσμένος στην εκπομπή DOT ήταν ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων μια μεγάλη παρεξήγηση για εκείνον.
«Όταν ήμουν 12...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣπύρος Χατζηαγγελάκης: "Θεωρούν ότι έχω γίνει αναγνωρίσιμος εξαιτίας της σχέσης μου με την Μαίρη"
"Δεν συμπαθώ όσους ακολουθώ στο Instagram"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr