Βαγγέλης Περρής για Νατάσσα Μποφίλιου: «Τα τραγούδια της με κάνουν να πλήττω»
11:28 - 14/03/2022
Αντιδράσεις προκάλεσε μία ανακοίνωση που έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου, ότι θα λάβει μέρος σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα. Πολλοί τόνισαν ότι εντάσσει […]
The post Βαγγέλης Περρής για Νατάσσα Μποφίλιου: «Τα τραγούδια της με κάνουν να πλήττω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαγγέλης Περρής για Νατάσα Μποφίλιου: Τα ίδια λόγια θα χρησιμοποιούσα γιατί δεν μου αρέσει
Αντιδράσεις προκλήθηκαν για το γεγονός ότι η Νατάσα Μποφίλιου ανακοίνωσε πως θα λάβει μέρος σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα κι ανάμεσα σε όσους πήραν θέση για το θέμα ήταν κι ο Αντώνης Καφετζόπουλος. «Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο από την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φίλος ... Περισσότερα
To άρθρο Βαγγέλης Περρής για Νατάσα Μποφίλιου: Τα ίδια λόγια θα χρησιμοποιούσα γιατί δεν μου αρέσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βαγγέλης Περρής για Νατάσσα Μποφίλιου: Τα τραγούδια της με κάνουν να πλήττω
«Εγώ συμφωνώ με τον Καφετζόπουλο σε σχέση με την καλλιτεχνική εκτίμηση που κάνει για τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια. Τα ίδια λόγια θα χρησιμοποιούσα. Γιατί δεν μου αρέσει. Γιατί αυτό το vibrato με ενοχλεί. Γιατί τα τραγούδια της με κάνουν να πλήττω» είπε ο Βαγγέλης Περρής αναφερθείς στη Νατάσσα Μποφίλιου σχολιάζοντας την «αντιπαράθεση» με τον Αντώνη Καφετζόπουλος ο οποίος «τα έβαλε» με την τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος θεώρησε πως η Νατάσα Μποφίλιου κρατά ίσες αποστάσεις και προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μέσω της οποίας τα έβαλε με την τραγουδίστρια. «Άκουγα ”η καρδιά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒαγγέλης Περρής για Μποφίλιου: «Τα τραγούδια της με κάνουν να πλήττω…» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ανάμεσα σε αυτούς που πήραν δημόσια θέση στο θέμα ήταν και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ενώ το θέμα συζητήθηκε σήμερα και στο Πρωινό. Μάλιστα, ο Βαγγέλης Περρής δήλωσε: «Εγώ συμφωνώ με τον Καφετζόπουλο σε σχέση με την καλλιτεχνική εκτίμηση που κάνει για τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια. Τα ίδια λόγια θα χρησιμοποιούσα. Γιατί δεν μου αρέσει. Γιατί αυτό […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr