Βλάσσης Χολέβας: Ο πρώτος γάμος, η 12χρονη κόρη του και η σχέση με την Μαρίνα Πατούλη – Είναι τελικά μαζί;

10:00 - 15/03/2022

Ο Βλάσσης Χολέβας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός σχεδιαστής To άρθρο Βλάσσης Χολέβας: Ο πρώτος γάμος, η 12χρονη κόρη του και η σχέση με την Μαρίνα Πατούλη – Είναι τελικά μαζί; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βλάσσης Χολέβας: Ο πρώτος γάμος - Η 12χρονη κόρη του και η σχέση με την Μαρίνα Πατούλη (Βίντεο)

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας μίλησε για την πρώην σύζυγό του και τη 12χρονη κόρη του, ενώ δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση στο αν τελικά είναι ζευγάρι με την Μαρίνα Πατούλη.

Διαβάστε το στο

Βλάσσης Χολέβας: Αποκαλύπτει την σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη

«Ήταν πολύ άκομψο που ο Άγγελος Μπράτης είπε ότι δεν ξέρει την Μέγκι Ντρίο, ήταν σαν επίθεση» ο ανέφερε γνωστός σχεδιαστής μόδας

Διαβάστε το στο

Βλάσσης Χολέβας: Αποκαλύπτει την σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη - Τα σχόλια που συζητηθούν (video)

«Χείμαρρος» ο Βλάσσης Χολέβας για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη – Όσα είπε για τη σχέση του με…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βλάσσης Χολέβας: Τι είπε για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη

Για την προσωπική του ζωή και τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη μίλησε ο σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας. «Η φημολογούμενη σχέση με την Μαρίνα Πατούλη προέκυψε γιατί κάνουμε παρέα, δημιουργικά ταιριάζαμε. Η Μαρίνα με τη μητέρα μου φτιάχνανε διάφορα πράγματα στο εργαστήριο. Ο κόσμος λέει διάφορα. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε ένα ναι ή ένα όχι (για το αν έχουν σχέση). Προέχει το θέμα της δουλειάς», είπε στο «Mega Καλημέρα». Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και την πρώην σύζυγό του αποκάλυψε: «Ήμασταν 4 χρόνια παντρεμένοι με την πρώην σύζυγό μου και έχουμε μια κόρη 12 ετών, η οποία μου μιλάει για την συλλογή μου, ότι πρέπει να γίνει μοντέρνα. Η πρώην σύζυγός μου ήταν μοντέλο.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βλάσσης Χολέβας: Απαντά για τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Βλάσσης Χολέβας, ο οποίος μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη. «Ήμασταν 4 χρόνια παντρεμένοι με την πρώην σύζυγό μου και έχουμε μια κόρη 12 ετών, η οποία μου μιλάει για την συλλογή μου, ότι πρέπει... The post Βλάσσης Χολέβας: Απαντά για τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βλάσσης Χολέβας: "Η φημολογούμενη σχέση με την Μαρίνα Πατούλη προέκυψε γιατί κάνουμε παρέα"

"Ο κόσμος λέει διάφορα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της