Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί, έλεος πια!»
11:40 - 15/03/2022
Με αφορμή τη συζήτηση για τη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη ως Ιησούς Χριστός σε γνωστό free
To άρθρο Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί, έλεος πια!» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας: Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί - Έλεος πια (Βίντεο)
Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε έντονα όταν η Φαίη Σκορδά του θύμισε ότι είχε φωτογραφηθεί στο παρελθόν με κοιλιακούς
Διαβάστε το στο Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας: «Γράφεται ότι περιμένω παιδί, έλεος πια!»
Ο παρουσιαστής μίλησε σε πολύ έντονο ύφος για φήμες που αναφέρουν δημοσιεύματα
Διαβάστε το στο Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας: «Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί, έλεος πια!»
«Εγώ έχω φωτογραφηθεί με κοιλιακούς; Έγινε ένα εξώφυλλο χωρίς ποτέ τη δική μου συναίνεση, που πήραν το δικό μου κεφάλι και το σώμα ενός άλλου άνδρα, φωτομοντάζ. Έχω φωτογραφηθεί εγώ με κοιλιακούς; Πρόσεξε σε παρακαλώ τι λες. Ποτέ! Ποτέ! Ποτέ!», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας. «Επειδή δεν έχω κινηθεί νομικά εγώ ποτέ εναντίον όλων όσοι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε on air - «Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί, έλεος πια!»
Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό.
Διαβάστε το στο queen.grΓιώργος Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε on air - «Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί, έλεος πια!»
Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό.…
Διαβάστε το στο onsports.gr