Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί, έλεος πια!»

11:40 - 15/03/2022

Με αφορμή τη συζήτηση για τη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη ως Ιησούς Χριστός σε γνωστό free To άρθρο Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί, έλεος πια!» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί - Έλεος πια (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε έντονα όταν η Φαίη Σκορδά του θύμισε ότι είχε φωτογραφηθεί στο παρελθόν με κοιλιακούς

Διαβάστε το στο

Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας: «Γράφεται ότι περιμένω παιδί, έλεος πια!»

Ο παρουσιαστής μίλησε σε πολύ έντονο ύφος για φήμες που αναφέρουν δημοσιεύματα

Διαβάστε το στο

Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας: «Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί, έλεος πια!»

«Εγώ έχω φωτογραφηθεί με κοιλιακούς; Έγινε ένα εξώφυλλο χωρίς ποτέ τη δική μου συναίνεση, που πήραν το δικό μου κεφάλι και το σώμα ενός άλλου άνδρα, φωτομοντάζ. Έχω φωτογραφηθεί εγώ με κοιλιακούς; Πρόσεξε σε παρακαλώ τι λες. Ποτέ! Ποτέ! Ποτέ!», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας. «Επειδή δεν έχω κινηθεί νομικά εγώ ποτέ εναντίον όλων όσοι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε on air - «Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί, έλεος πια!»

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό.  

Διαβάστε το στο queen.gr

Γιώργος Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε on air - «Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί, έλεος πια!»

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό.…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της