Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η Ηλιάνα στη Χαβάη κι εμείς εδώ στην πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο»
12:50 - 15/03/2022
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το GNTM, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά. […]
The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η Ηλιάνα στη Χαβάη κι εμείς εδώ στην πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί «καρφώνει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Εκείνη στη Χαβάη κι εμείς εδώ στην πραγματικότητα...»
Αποκάλυψε επίσης πως δεν γνωρίζει ακόμη ποιο είναι το μέλλον του GNTM και πως δεν έχει δεχτεί ακόμη κάποιο τηλέφωνο,
Διαβάστε το στο Το «καρφί» της Ζενεβιέβ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αυτή στη Χαβάη κι εμείς εδώ στην πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο»
«Γίνονται συζητήσεις για το GNTM, ξέρω ότι το συζητάνε σε πολύ υψηλό επίπεδο και το θέλουν. Εγώ επίσημα δεν έχω λάβει τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM, μακάρι να γυρίσει. Ο καθένας κοστολογεί ότι φέρνει έτσι όπως θέλει. Δεν με αφορά το ποιοι θα είναι μπροστά από τις κάμερες. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΖενεβιέβ Μαζαρί για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εκείνη στη Χαβάη κι εμείς εδώ στην πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο»
Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει
To άρθρο Ζενεβιέβ Μαζαρί για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εκείνη στη Χαβάη κι εμείς εδώ στην πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΖενεβιέβ Μαζαρί: "Η Ηλιάνα στη Χαβάη κι εμείς εδώ στην πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο"
"Έχω ακούσει ότι η Βίκυ μπορεί να επιστρέψει"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΖενεβιέβ Mαζαρί για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εμείς εδώ πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο και αuτή Χαβάη»
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η κριτής του ριάλιτι μοντέλων, [...]
The post Ζενεβιέβ Mαζαρί για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εμείς εδώ πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο και αuτή Χαβάη» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr