Βίκυ Πρωτογεράκη: «Εγώ στη θέση του Φιλιππίδη θα είχα αυτοδικήσει» – Άφωνη η Φαίη Σκορδά

13:12 - 15/03/2022

Οι δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Πρωτογεράκη στο Πρωινό για τον Πέτρο Φιλιππίδη προκαλούν αίσθηση. Η Φαίη Σκορδά παρακολουθούσε έκπληκτη […] The post Βίκυ Πρωτογεράκη: «Εγώ στη θέση του Φιλιππίδη θα είχα αυτοδικήσει» – Άφωνη η Φαίη Σκορδά appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Πρωτογεράκη: Εγώ στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη θα είχα αυτοδικήσει, θα είχα σιχαθεί τα πάντα

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Φαίη Σκορδά η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Το Πρωινό» άκουσε την ηθοποιό Βίκυ Πρωτογεράκη να λέει πως εάν ήταν στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη θα είχε αυτοδικήσει. Εξηγώντας πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε: «Θεωρώ ότι είναι πολύ τραβηγμένο. Θεωρώ ότι όλοι οι ηθοποιοί είναι κάπως ρε παιδί μου. Αν δεν είσαι και έτσι δεν μπορείς να κάνεις και θέατρο. Θέλω να πω ότι μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πληθωρικός. Εμένα δεν μου αρέσει να στιγματίζονται οι άνθρωποι». «Όποιος μιλάει υπέρ του Πέτρου λιθοβολείται» «Εγώ στη θέση του θα είχα σιχαθεί τα πάντα. Άνθρωποι που θα είχα βοηθήσει και θα είχαν δ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άφωνη η Σκορδά με τις δηλώσεις Πρωτογεράκη: «Εγώ στη θέση του Φιλιππίδη θα είχα αυτοδικήσει»

Για την αγωγή που έκανε ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε: «Εφόσον θεωρεί κάποιος ότι έχει δυσφημιστεί και δεν έχει κανέναν άλλον τρόπο να το αντιμετωπίσει, προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος μετά από τόσα χρόνια που έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα πάνω στο σανίδι, να βρίσκεται σε αυτή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βίκυ Πρωτογεράκη: «Στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη μπορεί να είχα αυτοδικήσει»

Χωρίς να «μασάει» τα λόγια της μίλησε για ακόμη μια φορά η Βίκυ Πρωτογεράκη στην κάμερα To άρθρο Βίκυ Πρωτογεράκη: «Στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη μπορεί να είχα αυτοδικήσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βίκυ Πρωτογεράκη: "Εγώ στη θέση του Φιλιππίδη θα είχα αυτοδικήσει" (video)

Άφωνη η Φαίη Σκορδά

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο