Σωτήρης Καλυβάτσης: «Ίσως ένας από τους λόγους που δεν έχω κάνει οικογένεια να είναι αυτός»

14:24 - 15/03/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη […] The post Σωτήρης Καλυβάτσης: «Ίσως ένας από τους λόγους που δεν έχω κάνει οικογένεια να είναι αυτός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σωτήρης Καλυβάτσης: Ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια και η τρυφερή εξομολόγηση για την Υρώ Λούπη

Ο ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που έχει επιλέξει να μην κάνει ακόμα οικογένεια

Διαβάστε το στο

Σωτήρης Καλυβάτσης: Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχω κάνει οικογένεια

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του Mega παραχώρησε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης ο οποίος τόνισε πως του αρέσει να γυρίζει σελίδες στη ζωή του. «Μου αρέσει πολύ να γυρίζω σελίδες στη ζωή μου. Μάλλον βαριέμαι. Όταν κάποια στιγμή δούλεψα σε ένα γραφείο άλλαξα 3 καρέκλες. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας αλλά βολευόμαστε. Όταν έχεις οικογένεια είναι πιο δύσκολο. Ίσως ένας από τους λόγους που δεν έχω κάνει οικογένεια να είναι και αυτός. Το χιούμορ είναι η σωτηρία μου» είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης. «Δεν έχω άλλο τρόπο να διαφεύγω από τα πράγματα. Προς το τέλος της καραντίνας άρχισα να χάνω το χιούμορ μου. Ευτυχώς το καλοκαίρι, λίγο η θάλασσα λίγο το κορίτσι μου, πήρα ανάσα. Όταν έχεις

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σωτήρης Καλυβάτσης: Ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια και η τρυφερή εξομολόγηση για την Υρώ Λούπη

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και To άρθρο Σωτήρης Καλυβάτσης: Ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια και η τρυφερή εξομολόγηση για την Υρώ Λούπη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Όταν έφυγα από τους ΑΜΑΝ υπήρξε δυσκολία με το κανάλι»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία «Καρδίτσα To άρθρο Σωτήρης Καλυβάτσης: «Όταν έφυγα από τους ΑΜΑΝ υπήρξε δυσκολία με το κανάλι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σωτήρης Καλυβάτσης – «Ίσως ένας από τους λόγους που δεν έχω κάνει οικογένεια να είναι αυτός»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή, την καριέρα του και το λόγο που δεν έχει κάνει παιδί. «Μου αρέσει πολύ να γυρίζω σελίδες στη ζωή μου. Μάλλον βαριέμαι. Όταν κάποια στιγμή δούλεψα σε ένα γραφείο άλλαξα 3 καρέκλες. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας […] Το άρθρο Σωτήρης Καλυβάτσης – «Ίσως ένας από τους λόγους που δεν έχω κάνει οικογένεια να είναι αυτός» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Ίσως ένας από τους λόγους που δεν έχω κάνει οικογένεια να είναι αυτός»

«Το χιούμορ είναι η σωτηρία μου. Δεν έχω άλλο τρόπο να διαφεύγω από τα πράγματα», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή, την καριέρα του και το λόγο που δεν έχει κάνει παιδί. «Μου αρέσει πολύ να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο