Ζελένσκι στο αμερικανικό Κογκρέσο: Έχω ένα όραμα, να προστατευθούν τα σύνορά μας - Κάντε περισσότερα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζελένσκι στο Κογκρέσο των ΗΠΑ: Έχω ένα όραμα, να προστατευθούν τα σύνορά μας
Στο αμερικανικό Κογκρέσο μίλησε, μέσω βιντεοσύνδεσης, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Κατά την έναρξη της σύνδεσης μέσω βίντεο, ο κ. Ζελένσκι έγινε δεκτός με παρατεταμένο χειροκρότημα από τους Αμερικανούς βουλευτές και γερουσιαστές. Έκκληση στους Αμερικανούς να συμπαρασταθούν στην Ουκρανία απηύθυνε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, τονίζοντας ότι «Βρισκόμαστε στις χειρότερες δυνατές συνθήκες από τον Β΄ Παγκόσμιο […]
Διαβάστε το στο mononews.grΖελένσκι στο αμερικανικό Κογκρέσο: Έχουμε ανάγκη να προστατευτούν οι ουρανοί μας (VIDEO)
Ομιλία στο αμερικανικό Κογκρέσο απηύθυνε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι τονίζοντας ότι «έχω ένα όνειρο, μια ανάγκη να προστατευτούν οι ουρανοί μας».
Μάλιστα, τα μέλη του Κονγκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών υποδέχθηκαν όρθια και με παρατεταμένο χειροκρότημα τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος απευθύνεται μέσω τηλεδιάσκεψης στο αμερικανικό νομοθετικό σώμα.
«Slava Ukraina», «Δόξα στην Ουκρανία», είπε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι υποδεχόμενη τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Zelenskyy tells Americans to remember the September 11 and Pearl Harbor attacks.
"Our country experienced the same every day right now at this moment, every night for three weeks now."
Διαβάστε το στο grtimes.gr