Η Ρωσίδα μπαλαρίνα Όλγκα Σμιρνόβα αποχώρησε από τα Μπαλσόι, αντιδρώντας στην εισβολή στην Ουκρανία
17:42 - 16/03/2022
Μία από τις κορυφαίες μπαλαρίνες των Μπαλσόι, η Όλγκα Σμιρνόβα, αποχώρησε από το διάσημο μπαλέτο για να ενταχθεί στο Dutch National Ballet, στο Άμστερνταμ κι έτσι έγινε η πρώτη Ρωσίδα χορεύτρια...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Olga Smirnova: Η κορυφαία μπαλαρίνα εγκατέλειψε τα Μπαλσόι – Κατήγγειλε τον πόλεμο στην Ουκρανία
Η διάσημη μπαλαρίνα Olga Smirnova εγκατέλειψε τα Μπαλσόι, επειδή διαφώνησε ανοιχτά με τον πόλεμο που διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρανία. Έτσι, θα ενταχθεί στο Dutch National Ballet, στο Άμστερνταμ και γίνεται η πρώτη Ρωσίδα χορεύτρια που παίρνει αυτή την απόφαση μετά την εισβολή «Η Smirnova ήταν απολύτως σαφής στην πρόσφατη καταγγελία της σχετικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, γεγονός που καθιστά δύσκολη την εργασία της στη χώρα γενέτειρά της», ανακοίνωσε το Dutch National Ballet, σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε. «Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω πως είμαι αντίθετη στον πόλεμο με όλη μου την ψυχή. (…). Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να ντρέπομαι για τη Ρωσία (…), όμως σήμερα νιώθω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡωσία: Κορυφαία μπαλαρίνα εγκαταλείπει το Μπολσόι καταγγέλλοντας τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν πίστευα ποτέ, ότι θα μπορούσα να ντρέπομαι για τη Ρωσία» δήλωσε η Όλγκα Σμίρνοβα
Διαβάστε το στο news.gr