Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα: «Δώσαμε DNA και περιμένουμε να τον βρουν μέσα σε έναν ομαδικό τάφο»
01:02 - 17/03/2022
Η Κωνσταντίνα φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την εισβολή στην Κύπρο το 1974, […]
The post Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα: «Δώσαμε DNA και περιμένουμε να τον βρουν μέσα σε έναν ομαδικό τάφο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα: «Έχουμε δώσει DNA και περιμένουμε να τον βρουν μέσα σε έναν ομαδικό τάφο …»
Καλεσμένη στο «The 2night Show» ήταν η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα...
Διαβάστε το στο ZouglaΚωνσταντίνα: «Τον περιμέναμε να έρθει ζωντανός, τώρα τον ψάχνουν σε ομαδικό τάφο»
Η τραγουδίστρια περιγράφει όσα έζησε στην εισβολή στην Κύπρο, μιλά για την βαρβαρότητα του πολέμου και ραγίζει καρδιές.
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνα: «Έχουμε δώσει DNA και περιμένουμε να τον βρουν μέσα σε έναν ομαδικό τάφο …»
Καλεσμένη στο «The 2night Show» ήταν η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα, η οποία με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, μίλησε για τις στιγμές που δεν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚωνσταντίνα: Συγκλονίζει η τραγουδίστρια για τον πατέρα της – «Είναι αγνοούμενος, περιμένουμε να βρεθεί σε ομαδικό τάφο»
Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show του ΑΝΤ1, μιλώντας για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, συγκλόνισε μιλώντας για τα δικά της βιώματα από την εισβολή στην Κύπρο το 1974. «Η μαμά μου προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της...
The post Κωνσταντίνα: Συγκλονίζει η τραγουδίστρια για τον πατέρα της – «Είναι αγνοούμενος, περιμένουμε να βρεθεί σε ομαδικό τάφο» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣυγκλονίζει η Κωνσταντίνα: «Ο πατέρας μου αγνοείται από το 1974, τον ψάχνουν σε ομαδικό τάφο»
Στο The 2night Show φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16.03.2022) η Κωνσταντίνα και μίλησε για την εισβολή στην Κύπρο το 1974, τις αναμνήσεις που έχει από τότε και τον πατέρα της που είναι αγνοούμενος. «Η μητέρα μου προσπαθούσε να φροντίσει πέντε παιδιά γιατί ο πατέρας μου χάθηκε στον πόλεμο. Είναι αγνοούμενος από τον πόλεμο του 1974…» είπε […]
Διαβάστε το στο dete.grΚωνσταντίνα: "Δώσαμε DNA και περιμένουμε να τον βρουν μέσα σε έναν ομαδικό τάφο"
"Όταν γινόταν η ανταλλαγή αιχμαλώτων, ήμουν με την φωτογραφία του πατέρα μου και περιμέναμε να μάθουμε κάποιο νέο από αυτούς που επέστρεφαν πίσω"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΚωνσταντίνα: «48 χρόνια μετά την τουρκική εισοβολή περιμένουμε να βρουν τον πατέρα μου σε ομαδικό τάφο»
Η Κωνσταντίνα ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν άντεξε και “λύγισε” στο άκουσμα του πολέμου στην Ουκρανία καθώς οι μνήμες της από την Κύπρο και την τουρκική εισβολή είναι ακόμα νωπές. «Ο μπαμπάς μου είναι ακόμη αγνοούμενος. Ξυπνάνε μνήμες και βιώνεις την παιδική σου ηλικία, ξέρω τον ήχο από τις […]
Διαβάστε το στο otavoice.gr