Κωνσταντίνα: «Τον περιμέναμε 46 χρόνια να έρθει ζωντανός, τώρα τον ψάχνουν σε ομαδικό τάφο»

01:10 - 17/03/2022

Η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show. Με αφορμή τον To άρθρο Κωνσταντίνα: «Τον περιμέναμε 46 χρόνια να έρθει ζωντανός, τώρα τον ψάχνουν σε ομαδικό τάφο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα: «Ο πατέρας μου αγνοείται από το 1974, τον ψάχνουν ομαδικό τάφο»

Στο The 2night Show φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16.03.2022) η Κωνσταντίνα και μίλησε για την εισβολή στην Κύπρο το 1974, τις αναμνήσεις που έχει από τότε και τον πατέρα της που είναι αγνοούμενος.  «Η μητέρα μου προσπαθούσε να φροντίσει πέντε παιδιά γιατί ο πατέρας μου χάθηκε στον πόλεμο. Είναι αγνοούμενος από τον πόλεμο του ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα: «Ο πατέρας μου αγνοείται από το 1974, τον ψάχνουν ομαδικό τάφο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνα: «Ο πατέρας μου αγνοείται από το 1974, τον ψάχνουν σε ομαδικό τάφο»

Στο The 2night Show φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Κωνσταντίνα και μίλησε για την εισβολή στην Κύπρο το 1974, τις αναμνήσεις που έχει από τότε και τον πατέρα της που είναι αγνοούμενος.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της