Ομογενής μαθήτρια από Μαριούπολη: «Ουκρανοί μας σταμάτησαν και μας απειλούσαν με όπλα»

09:08 - 17/03/2022

Ομογενής μαθήτρια από Μαριούπολη: «Ουκρανοί μας σταμάτησαν και μας απειλούσαν με όπλα» Η Φιλίτσα τόνισε ότι «μας σταματούσαν έξω από πόλεις γιατί γίνονταν μάχες, αρκετές φορές. Επίσης θυμάμαι να πετάνε από πάνω μας ελικόπτερα». Το πώς έζησε τη φρίκη του πολέμου αποκαλύπτει μια νεαρή ομογενής, η οποία βρίσκεται πια στην Ελλάδα και παρακολουθεί τα μαθήματα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελληνοπούλα της Μαριούπουλης: “Ουκρανοί στρατιώτες μας απειλούσαν – Οι Ρώσοι μας ηρεμούσαν”

Δείτε τι λέει η νεαρή Ελληνίδα που γλίτωσε την φρίκη του πολέμου Ελληνοπούλα της Μαριούπουλης: “Ουκρανοί στρατιώτες μας απειλούσαν – Οι Ρώσοι μας ηρεμούσαν” - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή