Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου

14:02 - 17/03/2022

Έφυγε από τη ζωή πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Έλσα Παπαδημητρίου και η κηδεία της θα γίνει στο Ναύπλιο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr. Η Έλσα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνίο και στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Berkeley των ΗΠΑ. την περίοδο 1968-1970, εργάστηκε ως επιμελήτρια του Εθνικού Μετσοβίου ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου

Διετέλεσε επί 18 χρόνια βουλευτής Αργολίδας – Η κηδεία της θα γίνει στο Ναύπλιο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου

Διετέλεσε επί 18 χρόνια βουλευτής Αργολίδας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου

Διαβάστε το στο in.gr

Πέθανε η Ελσα Παπαδημητρίου

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου

Διαβάστε το στο tovima

Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου

Πέθανε σήμερα η πρώην βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr η κηδεία της θα γίνει στο Ναύπλιο. Η Έλσα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Berkeley των ΗΠΑ. Την περίοδο 1968-1970, εργάστηκε ως επιμελήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Από το 1990 έως το 1992, διετέλεσε Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Το διάστημα 1992-1993, υπήρξε Γενική Γραμματέας του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. Είναι συνιδρύτρια της Διακοινοβουλευτικής Πρωτοβουλίας Ελλάδας – Τουρκίας. Εξελέγη βουλευτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θλίψη στην Αργολίδα – Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Έλσα Παπαδημητρίου και η κηδεία της θα γίνει στο Ναύπλιο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr. Η Έλσα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνίο και στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Berkeley των ΗΠΑ. την περίοδο 1968-1970, εργάστηκε ως επιμελήτρια... The post Θλίψη στην Αργολίδα – Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πέθανε η πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Έλσα Παπαδημητρίου

Έφυγε σήμερα από τη ζωή η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλσα (Ελισάβετ) Παπαδημητρίου. Τη θλίψη του για την απώλεια της Έλσας Παπαδημητρίου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθύνοντας συλλυπητήρια στους οικείους της. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου

Πέθανε η επί σειρά ετών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλσα Παπαδημητρίου. Η Έλσα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Berkeley των ΗΠΑ. την περίοδο 1968-1970, εργάστηκε ως επιμελήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Από το 1990 έως το 1992, διετέλεσε Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Το […] The post Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή η πρώην βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Ελσα Παπαδημητρίου, όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr ενώ η κηδεία της θα τελεστεί στο Ναύπλιο. Η Έλσα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνίο και στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Berkeley των ΗΠΑ. την περίοδο 1968-1970, εργάστηκε ως επιμελήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. […] The post Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου

Στο Ναύπλιο θα γίνει η κηδεία για την Έλσα Παπαδημητρίου, η οποία πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας έφυγε από τη ζωή. Η Έλσα […] The post Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου, πρώην βουλευτής της ΝΔ

Πέθανε η πρώην βουλευτής Αργολίδας, Ελσα Παπαδημητρίου.

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου, πρώην βουλευτής της ΝΔ

Πέθανε η πρώην βουλευτής Αργολίδας, Ελσα Παπαδημητρίου. The post Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου, πρώην βουλευτής της ΝΔ appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Πέθανε η παλαιά βουλευτής της ΝΔ Ελσα Παπαδημητρίου

Από τις πλέον μετριοπαθείς παρουσίες στην παράταξη, η πρώην βουλευτής Αργολίδας άφησε την τελευταία της πνοή The post Πέθανε η παλαιά βουλευτής της ΝΔ Ελσα Παπαδημητρίου appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου

Πέθανε η πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Έλσα Παπαδημητρίου και η κηδεία της θα γίνει στο Ναύπλιο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr. Το άρθρο Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Πέθανε η πρώην βουλευτής της Ν.Δ., Έλσα Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλσα Παπαδημητρίου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου, πρώην βουλευτής της ΝΔ

Εξελέγη βουλευτής Αργολίδας με τη ΝΔ στις εκλογές του 1993, και επανεξελέγη στις εκλογές του 1996, του 2000, του 2004, του 2007 και του 2009. Ετέθη εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας το 2011.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Πέθανε η γνωστή υπουργός Έλσα Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή η πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Έλσα Παπαδημητρίου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η πρώην βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία, Έλσα Παπαδημητρίου. Η κηδεία της θα γίνει στο Ναύπλιο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr. Έλσα Παπαδημητρίου βιογραφικό Η Έλσα Παπαδημητρίου Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πέθανε η γνωστή υπουργός Έλσα Παπαδημητρίου.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου, πρώην βουλευτής της ΝΔ

Εξελέγη βουλευτής Αργολίδας με τη ΝΔ στις εκλογές του 1993, και επανεξελέγη στις εκλογές του 1996, του 2000, του 2004, του 2007 και του 2009. Ετέθη εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας το 2011. Το άρθρο Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου, πρώην βουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Αύριο στο Ναύπλιο η κηδεία της ‘Ελσας Παπαδημητρίου

Η επιθυμία της οικογένειας. Το άρθρο Αύριο στο Ναύπλιο η κηδεία της ‘Ελσας Παπαδημητρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 17 Μαρτίου, η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου

Η κηδεία της θα γίνει στο Ναύπλιο

Διαβάστε το στο news.gr

Πέθανε η πρώην βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 17 Μαρτίου, η επί 18 χρόνια βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία Έλσα (Ελισάβετ) Παπαδημητρίου. Ήταν η βουλευτής του νομού με τη μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια κοινοβουλευτική θητεία. Η Έλσα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Ήταν κόρη του βουλευτή και υπουργού Δημήτρη Παπαδημητρίου. Ποια ήταν η Έλσα Παπαδημητρίου Σπούδασε Αρχιτεκτονική […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή η πρώην βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Ελσα Παπαδημητρίου, όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr ενώ η κηδεία της θα τελεστεί στο Ναύπλιο.Η Έλσα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνίο και στην Αρχιτεκτονική Σχολή [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου, η επί 18 χρόνια βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία, Έλσα Παπαδημητρίου. Η Έλσα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνίο και στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Berkeley των ΗΠΑ. την περίοδο 1968-1970, εργάστηκε ως επιμελήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Από το 1990 έως το 1992, διετέλεσε […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Το «αντίο» του Γ. Παπανδρέου στην Ελσα Παπαδημητρίου

Ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Παπανδρέου, εξέδωσε τη παρακάτω δήλωση με αφορμή τον θάνατο της Ελσάς Παπαδημητρίου: Η Έλσα Παπαδημητρίου, που είχα την τύχη να γνωρίσω από πολύ νέος, υπήρξε μια χαρισματική προσωπικότητα, επιστήμονας και πολιτικός, που διέγραψε τη δική της διακριτή πορεία στην πολιτική ζωή του τόπου. Συνεπής πάντα με τις αρχές […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ο Φάνης Σπανός για τον θάνατο της Έλσας Παπαδημητρίου

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποχαιρετά με θλίψη την Έλσα Παπαδημητρίου. Μια ξεχωριστή πολιτική προσωπικότητα, η οποία διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, από το 1990 έως το 1992.                         Πολύ πριν την θεσμοθέτηση του β΄ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Έλσα Παπαδημητρίου υπηρέτησε με επιτυχία και αποτελεσματικότητα τον τόπο μας […] The post Ο Φάνης Σπανός για τον θάνατο της Έλσας Παπαδημητρίου appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Πέθανε η πρώην βουλευτής, Έλσα Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Έλσα Παπαδημητρίου. Περισσότερα σε λίγο... The post Πέθανε η πρώην βουλευτής, Έλσα Παπαδημητρίου appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι