Γλυκά Νερά: H Καρολάιν είχε ψυχολογικά προβλήματα και ξεσπάσματα οργής, μου ασκούσε βία», ισχυρίζεται ο Αναγνωστόπουλος
16:12 - 17/03/2022
Στην απολογία του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ισχυρίστηκε πως η νεαρή Καρολάιν – την οποία δολοφόνησε άγρια στα Γλυκά Νερά – του ασκούσε βία στη διάρκεια ξεσπασμάτων οργής και θυμού Ένα κομμάτι της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – δράστη της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά – παρουσιάστηκε σήμερα από τον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», προκαλώντας οργή. Πιο συγκεκριμένα, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: Προκλητικός ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «H Καρολάιν είχε ψυχολογικά προβλήματα, μου ασκούσε βία» (Βίντεο)
Θέλοντας να εμφανίσει την εικόνα ενός «προβληματικού» γάμου
Διαβάστε το στο Αναγνωστόπουλος: «H Καρολάιν είχε ψυχολογικά προβλήματα και ξεσπάσματα οργής, μου ασκούσε βία»
Αναγνωστόπουλος: «H Καρολάιν είχε ψυχολογικά προβλήματα και ξεσπάσματα οργής, μου ασκούσε βία» Στην απολογία του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ισχυρίστηκε πως η νεαρή Καρολάιν – την οποία δολοφόνησε άγρια στα Γλυκά Νερά – του ασκούσε βία στη διάρκεια ξεσπασμάτων οργής και θυμού Ένα κομμάτι της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – δράστη της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr