«Άρχισα να μαζεύω λεφτά για την πλαστική επέμβαση στη μύτη της κόρης μου όταν ήταν 12 ετών»

16:10 - 18/03/2022

Η 56χρονη Loren Lahav από το Λας Βέγκας των ΗΠΑ λέει ότι άρχισε να μαζεύει χρήματα προκειμένου να κάνει η κόρη της πλαστική επέμβαση στη μύτη της, όταν η τελευταία ήταν μόλις 12 ετών. Αιτία ήταν το γεγονός ότι μικρή Asher, σύμφωνα με τη μητέρα της, δεχόταν bullying και αντισημιτικά σχόλια στο σχολείο της. «Έγινα πραγματικά ανασφαλής» λέει η Asher στη NY Post. «Όταν εμφανίστηκε η πανδημία του κορονοϊού, ενθουσιάστηκα με τις μάσκες διότι δεν χρειαζόταν να δείχνω πια το πρόσωπό μου. Ήμουν χαρούμενη που είχα κάτι να την καλύπτω». Η έφηβη χρησιμοποιούσε μέικ απ για να κρύψει όσο μπορούσε τη μύτη της. Το φορούσε συνέχεια και έγινε μάλιστα γνωστή ως «το κορίτσι με το μέικ απ». «Την επηρέαζε συνα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας