Γκάγκα από Ηράκλειο: Νομίζω θα μπορέσουμε να κάνουμε κανονικά Πάσχα αλλά αυτές τις ημέρες πρέπει να προσέχουμε
17:24 - 18/03/2022
Την Ανατολική Κρήτη επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία βρέθηκε νωρίτερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Ιδρύματος, παρουσία και της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένας Μπορμπουδάκη.
Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μίνα Γκάγκα: Θα μπορέσουμε να κάνουμε κανονικά Πάσχα αλλά αυτές τις ημέρες πρέπει να προσέχουμε
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα καλεί τον κόσμο να είναι προσεχκτικός αυτές τις μέρες με την πανδημία.
Διαβάστε το στο tovimaΚορονοϊός: «Θα μπορέσουμε να κάνουμε κανονικά Πάσχα», λέει η Μίνα Γκάγκα
Την Ανατολική Κρήτη επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία βρέθηκε νωρίτερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Ιδρύματος, παρουσία και της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένας Μπορμπουδάκη. Η κυρία Γκάγκα σε δηλώσεις της εξέφρασε την αισιοδοξία σε ό,τι αφορά την πορεία πανδημίας του κορονοϊού, εκτιμώντας πως θα μπορέσουμε να κάνουμε «κανονικό Πάσχα», αν και επεσήμανε, ωστόσο, ότι «αυτές τις ημέρες πρέπει να προσέχουμε». Η ίδια προσέθεσε, άλλωστε, ότι τα κρούσματα είναι αρκετά ενώ και οι εισαγωγές φαίνεται να είναι λίγο περισσότερες αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ. «Αυτό το βλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜίνα Γκάγκα: “Νομίζω θα μπορέσουμε να κάνουμε κανονικά Πάσχα αλλά αυτές τις ημέρες πρέπει να προσέχουμε”
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας ξεναγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στη νέα Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του νοσοκομείου αλλά και στο τμήμα Αγγειογραφίας, το οποίο θα φιλοξενήσει το τμήμα της επεμβατικής νευροαγγειογραφίας. Η κυρία Γκάγκα σε δηλώσεις της εξέφρασε την αισιοδοξία σε ό,τι αφορά την πορεία πανδημίας, πως θα μπορέσουμε να κάνουμε κανονικό Πάσχα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓκάγκα από την Κρήτη: Νομίζω θα μπορέσουμε να κάνουμε κανονικά Πάσχα αλλά αυτές τις ημέρες πρέπει να προσέχουμε
Την Ανατολική Κρήτη επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία βρέθηκε νωρίτερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Ιδρύματος, παρουσία και της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένας Μπορμπουδάκη. ...
Διαβάστε το στο real.grΓκάγκα: Νομίζω θα μπορέσουμε να κάνουμε κανονικά Πάσχα
Γκάγκα: Νομίζω θα μπορέσουμε να κάνουμε κανονικά Πάσχαvdounis
Παρ., 18/03/2022 - 17:49
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΚορονοϊός: «Θα μπορέσουμε να κάνουμε κανονικά Πάσχα», λέει η Μίνα Γκάγκα
Την Ανατολική Κρήτη επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία βρέθηκε νωρίτερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Ιδρύματος, παρουσία και της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένας Μπορμπουδάκη. Η κυρία Γκάγκα σε δηλώσεις της εξέφρασε την αισιοδοξία σε ό,τι αφορά την πορεία […]
Διαβάστε το στο irafina.gr