Μαρία Αλιφέρη: «Ήμουν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Η ιστορία μας έκλεισε πολύ ωραία»
18:36 - 18/03/2022
Η Μαρία Αλιφέρη βρέθηκε στο Στούντιο 4 όπου και μίλησε για τη ζωή της αλλά και
To άρθρο Μαρία Αλιφέρη: «Ήμουν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Η ιστορία μας έκλεισε πολύ ωραία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Αλιφέρη: «Ήμουν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, γιατί την περνούσα σε εισιτήρια»
Η ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων και τον λόγο, για τον οποίο άλλαξε το επίθετό της - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜαρία Αλιφέρη: "Ήμουν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη γιατί την περνούσα σε εισιτήρια" [Βίντεο]
"Είναι μεγάλο το story μου με την Αλίκη - Είχε απ’ όλα μέσα η ιστορία μας, έκλεισε όμως πολύ ωραία" δήλωσε η Μαρία Αλιφέρη
Διαβάστε το στο thetoc.grΜαρία Αλιφέρη: «Ήμουν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, γιατί την περνούσα σε εισιτήρια»
Η Μαρία Αλιφέρη μίλησε για την πορεία της, ως ηθοποιός, την αλλαγή του ονόματός της, αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία είχαν μία καλλιτεχνική «κόντρα». Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρία Αλιφέρη: «Ήταν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη»
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Μαρία Αλιφέρη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο «Στούντιο 4». Εκεί η ηθοποιός αναφέρθηκε στην γεμάτη ζωή της και την καλλιτεχνική της πορεία. Ανάμεσα στα όσα αφηγήθηκε στην τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν πώς μία εποχή υπήρξε μεγάλος καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη καθώς την περνούσε εισπρακτικά […]
The post Μαρία Αλιφέρη: «Ήταν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr