Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση για τις πολυσυζητημένες αναρτήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

12:34 - 19/03/2022

Τη δική της απάντηση στα σενάρια που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέφει στο GNTM έδωσε To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση για τις πολυσυζητημένες αναρτήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Χριστοπούλου: Απαντά στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι λέει για τις αναρτήσεις του μοντέλου από τις Ηνωμένες Πολιτείες;

Διαβάστε το στο

Έλενα Χριστοπούλου: Δεν είμαο σίγουρη αν θέλω να ξαναδώ την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και τον Θανάση Πασσά μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου. Η γνωστή μάνατζερ απάντησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τονίζοντας πως δεν είναι σίγουρη αν θέλει να την ξαναδεί στο ριάλιτι του Star. «Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με τους ανθρώπους του GNTM για την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα έχει συμβόλαιο με τον Alpha και προηγείται πάντα ο Alpha. Το Style me Up τελείωσε, έκλεισε τον κύκλο του, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία και προχωράμε. Του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά κάτι θα γίνει. Δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να δω την Ηλιάνα ξανά στο GNTM», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου. Η Έλενα Χριστοπούλου είπε στη συνέχεια: «Οι σχέσεις μας με τη Βίκυ Καγ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έλενα Χριστοπούλου: Μιλά για τις φήμες επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία σχολίασε μεταξύ άλλων τις φήμες που θέλουν την την Ηλιάνα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση στα σχόλια που δέχθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις διακοπές στη Χαβάη

Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε στα σχόλια κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τις διακοπές της στη Χαβάη και αποκάλυψε αν θα ήθελε να τη δει ξανά στο GNTM.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της