Τζεφ Μοντάνα – Αλέξης Κούγιας: Η άγνωστη γνωριμία τους και η στιγμή που χαιρετήθηκαν στο δικαστήριο

15:20 - 19/03/2022

To τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Κούγιας με την Τζεφ Μοντάνα έχουν έρθει αρκετές φορές σε ρήξη To άρθρο Τζεφ Μοντάνα – Αλέξης Κούγιας: Η άγνωστη γνωριμία τους και η στιγμή που χαιρετήθηκαν στο δικαστήριο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας – Τζεφ Μοντάνα: Η άγνωστη σχέση που αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο

Πόσο καλά γνωρίζονται ο ποινικολόγος και το μοντέλο;

Διαβάστε το στο

Αλέξης Κούγιας – Τζεφ Μοντάνα: Η άγνωστη οικογενειακή τους σχέση που αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο

Ο Αλέξης Κούγιας και η Τζεφ Μοντάνα γνωρίζονται από το παρελθόν, όπως αποκαλύφθηκε και στο δικαστήριο. Ο γνωστός ποινικολόγος, συγκεκριμένα, […] The post Αλέξης Κούγιας – Τζεφ Μοντάνα: Η άγνωστη οικογενειακή τους σχέση που αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τζεφ Μοντάνα – Αλέξης Κούγιας: Η άγνωστη γνωριμία τους και η στιγμή που χαιρετήθηκαν στο δικαστήριο

To τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Κούγιας με την Τζεφ Μοντάνα έχουν έρθει αρκετές φορές σε ρήξη κυρίως λόγω των αιχμηρών και προσβλητικών δηλώσεων του ποινικολόγου για το μοντέλο το οποίο μάλιστα του έχει ασκήσει και αγωγή. Ωστόσο, σήμερα μέσα από την εκπομπή “Τι λες τώρα;” ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως ο Αλέξης Κούγιας γνωρίζεται με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Α. Κούγιας – Τ. Μοντάνα: Η άγνωστη οικογενειακή τους σχέση που αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο (VIDEO)

«Είναι αλήθεια ότι έχω πάει σπίτι τους κι έχω φάει», λέει ο Αλέξης Κούγιας. Ο Αλέξης Κούγιας και η Τζεφ Μοντάνα γνωρίζονται από το παρελθόν, όπως αποκαλύφθηκε και στο δικαστήριο. Ο γνωστός ποινικολόγος, συγκεκριμένα, είναι φίλος και έπαιζε μπάλα παλιά στην ομάδα της Κορίνθου μαζί με τον πατέρα της Τζεφ. Όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην κάμερα του «Τι λες τώρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, κατάλαβε πως γνωρίζονται όταν η Τζεφ Μοντάνα του είπε το επίθετο του πατέρα της. «Μου είπε ότι είμαστε συγχωριανοί. Εγώ είδα ότι έχει μεγαλώσει στην Κόρινθο. Όταν είδα ότι η έδρα της επιχειρήσεως της μητέρας του είναι στην Κόρινθο και αυτός από μόνος του μου είπε το επώνυμο του πατέρα του και θυμήθηκα ότι

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της