Αλέξης Κούγιας-Τζεφ Μοντάνα: H απίστευτη φιλική σχέση τους – Με ποιον έπαιζε μπάλα ο γνωστός ποινικολόγος (vid)

16:02 - 19/03/2022

Όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην κάμερα του «Τι λες τώρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, κατάλαβε πως γνωρίζονται όταν η Τζεφ Μοντάνα του είπε το επίθετο του πατέρα της. «Μου είπε ότι είμαστε συγχωριανοί. Εγώ είδα ότι έχει μεγαλώσει στην Κόρινθο. Όταν είδα ότι η έδρα της επιχειρήσεως της μητέρας του είναι στην Κόρινθο και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας – Τζεφ Μοντάνα: Η άγνωστη σχέση τους που αποκαλύφθηκε

Ο Αλέξης Κούγιας και η Τζεφ Μοντάνα γνωρίζονται από το παρελθόν, όπως αποκαλύφθηκε και στο δικαστήριο. Ο γνωστός ποινικολόγος, συγκεκριμένα, είναι φίλος και έπαιζε μπάλα παλιά στην ομάδα της Κορίνθου μαζί με τον πατέρα της Τζεφ. Όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην κάμερα του «Τι λες τώρα» και τον Στέφανο... The post Αλέξης Κούγιας – Τζεφ Μοντάνα: Η άγνωστη σχέση τους που αποκαλύφθηκε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας