Επαμεινώνδας Κορκονέας: Επιστρέφει στις φυλακές Δομοκού -Συνελήφθη στη Μεσσηνία

18:42 - 19/03/2022

Συνελήφθη στην περιοχή της Στούπας της Δυτικής Μάνης ο καταδικασμένος για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επανεινώνδας Κορκονέας, που θα επιστρέψει και πάλι στη φυλακή μετά την ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου τα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας έπεσε το πρωί της Παρασκευής ο Επαμεινώνδας Κορκονέας έπειτα από την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου να κάνει δεκτή την αίτηση αναίρεσης χορήγησης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου με αποτέλεσμα να βγει από τη φυλακή. Πλέον ο καταδικασμένος για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θα οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο […] The post Επαμεινώνδας Κορκ

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιατί συνελήφθη ξανά ο Κορκονέας: Επιστρέφει στις φυλακές. Ανακοίνωση ΕΛΑΣ

Γιατί συνελήφθη ξανά ο Επαμεινώνδας Κορκονέας; Στη σύλληψη του Επαμεινώνδα Κορκονέα που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου προχώρησε εκ νέου η ΕΛΑΣ. Η σύλληψη Κορκονέα έγινε μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου να κάνει δεκτή την αίτηση αναίρεσης χορήγησης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου που του είχε αναγνωρίσει το Μικτό […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γιατί συνελήφθη ξανά ο Κορκονέας: Επιστρέφει στις φυλακές. Ανακοίνωση ΕΛΑΣ.

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”