#Μάνη

Πύργος Μούρτζινου: Η ιστορία του συγκλονιστικού πέτρινου οχυρού στη Μάνη

Newsit
Στην περιοχή της Mεσσηνιακής Μάνης, συγκεκριμένα στο χωριό της παλαιάς Καρδαμύλης, θα συναντήσεις ένα πύργο φτιαγμένο από πέτρα, αυτόν του καπετάνιου Μούρτζινου, που μια επίσκεψη σου εκεί, αναμφισβήτητα θα σε εντυπωσιάσει. Γεμάτο, με αν μη τι άλλο πλούσια παράδοση, αυτό το συγκρότημα, που χρησίμευε άλλοτε ως προπύργιο άμυνας στην περιοχή, είναι σίγουρα μια στάση, που ... Περισσότερα To άρθρο Πύργος Μούρτζινου: Η ιστορία του συγκλονιστικού πέτρινου οχυρού στη Μάνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την επιχείρηση ανοίγουν Ισμήνη και Βασιλική

youfly.com
Μία νέα ζωή ξεκινάει για την Βασιλική στη Γη της Ελιάς, καθώς συνεργάζονται με την Ισμήνη και ανοίγουν ένα κέντρο αισθητικής στη Μάνη. The post Η Γη της Ελιάς: Αυτή την επιχείρηση ανοίγουν Ισμήνη και Βασιλική appeared first on Youfly.
06:58 25/04/2024

“Γεια σου κούκλε… Μάνη εδώ”!!!…

trikalavoice.gr
Τρυφερή συνάντηση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου με την πιστή γραμματέα του δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα.   Στο περιθώριο της ατάκας “γεια σου κούκλε” που φέρεται να είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αχιλλέα Μπέο, η Μάνη Γιαννοτάκη τον πλησίασε με τη σεμνότητα που τη διακρίνει και τον συνεχάρη για τη δουλειά που κάνει στον Δήμο […]
06:54 25/04/2024

Ευχαριστίες του Μητροπολίτου Μάνης Χρυσοστόμου στον πνευματικό – εξομολόγο π. Επιφάνιο Ξυγκώρο

vimaorthodoxias.gr
Ι.Μ. ΜΑΝΗΣ – Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, στο Γραφείου του, δέχθηκε στις 23/4/2024 και ευχαρίστησε τον ειδικώς προσκληθέντα από την Αθήνα αρχιμανδρίτη π. Επιφάνιο Ξυγκώρο για την τέλεση του ιερού Μυστηρίου της εξομολογήσεως στο Γύθειο και είχε μαζί του μια ουσιαστική πνευματική συζήτηση.
19:09 24/04/2024

Αννούλα Τριανταφυλλίδη: Η εξαφάνιση πριν 43 χρόνια από παραλία της Μάνης που μένει μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστη

Newsit
Η συγκλονιστική υπόθεση της εξαφάνισης της δίχρονης Αννούλας Τριανταφυλλίδη πριν 43 χρόνια, στη Μάνη παραμένει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο μυστήριο. Από τις 19 Αυγούστου 1981 και μέχρι σήμερα, κάποιοι αναζητούν τα ίχνη της μικρής – τότε – Άννας Τριανταφυλλίδη, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μπροστά στα μάτια της μητέρας της στο ήσυχο παραθαλάσσιο Σκουτάρι της Μάνης. ... Περισσότερα To άρθρο Αννούλα Τριανταφυλλίδη: Η εξαφάνιση πριν 43 χρόνια από παραλία της Μάνης που μένει μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:01 24/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Από φίλοι γίνονται το νέο ζευγάρι της Μάνης

youfly.com
Καθηλωτικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια στη "Γη της Ελιάς", καθώς θα δούμε τον Κουράκο και την Αφροδίτη από φίλοι, να γίνονται ζευγάρι. The post Η Γη της Ελιάς: Από φίλοι γίνονται το νέο ζευγάρι της Μάνης appeared first on Youfly.
12:59 23/04/2024

To φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τίμησε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Γης με την δεντροφύτευση 2.000 καρποφόρων δέντρων σε βόρεια Εύβοια & Μάνη

thetoc.gr
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε., γνωστή για το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος & τα αναψυκτικά Βίκος, τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Γης.
11:11 23/04/2024

Θεία Λειτουργία στο Σκουτάρι τέλεσε ο Μάνης Χρυσόστομος Γ’

vimaorthodoxias.gr
Ι.Μ. ΜΑΝΗΣ – Την Ε’ Κυριακή των Νηστειών, 21/4/2024, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στον ιστορικό Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο όμορφο παραλιακό χωριό Σκουτάρι Μάνης, τέλεσε την Θ. Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο πλαισιούμενος από τον εκεί εφημέριο π. Σπυρίδωνα Κοτζαμπασάκη. Μάλιστα, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβ. […]
20:09 22/04/2024

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Πάσχα στη Μάνη

instyle.gr
Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της σειράς «Σαν ψέμα», η πρωταγωνίστρια, Κατερίνα Γερονικολού, σχεδιάζει να περάσει τις γιορτινές ημέρες στο χωριό της μητέρας της μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ενθουσιασμένη είναι η Κατερίνα Γερονικολού μετά την πρεμιέρα της νέας καθημερινής σειράς του Open «Σαν ψέμα», στην οποία πρωταγωνιστεί. Γεμάτη από ικανοποίηση και ήρεμη, η […] The post Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Πάσχα στη Μάνη appeared first on InStyle.
12:48 22/04/2024

Θεία Λειτουργία στον Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Σκουτάρι Μάνης από τον Μητροπολίτη

vimaorthodoxias.gr
Ι.Μ.Μάνης: Την Ε’ Κυριακή των Νηστειών, 21 Απριλίου 2024, ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ … μετέβη στον ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο όμορφο παραλιακό χωριό Σκουτάρι Μάνης, τέλεσε την Θ. Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο πλαισιούμενος από τον εκεί εφημέριο π. Σπυρίδωνα Κοτζαμπασάκη. Μάλιστα, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Μητροπολίτης […]
11:09 22/04/2024

Παγκόσμια Ημέρα Γης: Συμβιώνουμε αρμονικά, επιχειρούμε υπεύθυνα μαζί με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος

in.gr
Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Γης με τη φύτευση 2.000 δένδρων σε βόρεια Εύβοια και Μάνη.
11:01 22/04/2024

Χιλιάδες καρποί αγάπης για την Ημέρα της Γης από το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος

ProtoThema.gr
Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίνει για μια ακόμη χρονιά στην Παγκόσμια Ημέρα Γης τη σημασία που της αναλογεί, με τη φύτευση 2.000 καρποφόρων δέντρων σε βόρεια Εύβοια και Μάνη.
11:00 22/04/2024

Βασιλόπιτες για τις πυρόπληκτες οικογένειες της Μάνης προσέφερε το Επιμελητήριο Λακωνίας

laconialive.gr
Το Επιμελητήριο Λακωνίας, μετά από αίτημα του Συλλόγου Πυρόπληκτων Χωριών και Οικισμών του Δήμου Ανατολικής Μάνης «Ελαιοφόρος», προχώρησε στην προμήθεια 200 βασιλοπιτών, τις οποίες θα προσφέρει στις πυρόπληκτες οικογένειες του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Όπως ενημέρωσε σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε “Το Επιμελητήριο γνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι πυρόπληκτες οικογένειες τους εύχεται ένα […] Το άρθρο Βασιλόπιτες για τις πυρόπληκτες οικογένειες της Μάνης προσέφερε το Επιμελητήριο Λακωνίας εμφανίστηκε πρώτα στο Laconialive.gr - Η ενημερωτική ιστοσελίδα της Λακωνίας, Νέα και ειδήσεις.
10:53 22/04/2024

Άγιος Νικόλαος: Το γραφικό λιμανάκι της Μεσσηνίας που θυμίζει νησί

thebest.gr
Ο Αγίος Νικολάος Μεσσηνίας ή Σελίνιτσα είναι ένα γραφικό λιμανάκι της έξω Μάνης 3 χλμ.
16:00 14/04/2024

Οι Δ’ Χαιρετισμοί στο Γυμνάσιο Κάμπου Αβίας

vimaorthodoxias.gr
Ι.Μ. ΜΑΝΗΣ – Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ εφαρμόζοντας το πνευματικό πρόγραμμα «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ» μετέβη σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στο ιστορικό Γυμνάσιο Κάμπου Αβίας και τέλεσε την Ιερή Ακολουθία της Δ’ στάσεως των Χαιρετισμών της Παναγίας στον παραπλεύρως ναό του Αγίου Νικολάου, ειδικά για τους διδάσκοντες εκπαιδευτικούς και τους […]
13:09 14/04/2024

H Γη της Ελιάς: Ελένη και Νάνσυ έρχονται στη Μάνη και…

youfly.com
Νέες αφίξεις θα έχουμε σύντομα στη Γη της Ελιάς, αφού δύο γυναίκες καταφθάνουν στη Μάνη και η παρουσία τους φέρνει ανατροπές. The post H Γη της Ελιάς: Ελένη και Νάνσυ έρχονται στη Μάνη και… appeared first on Youfly.
10:58 14/04/2024

Η Γη της Ελιάς: «Δεν θα είμαι ποτέ ο ίδιος άνθρωπος»

youfly.com
Βαρύ είναι το κλίμα στη Μάνη, καθώς όλοι θρηνούν όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» για τον χαμό του Φίλιππου ενώ η Ειρήνη συγκλονίζεται και κάνει μαύρες σκέψεις. Διαβάστε περισσότερα. The post Η Γη της Ελιάς: «Δεν θα είμαι ποτέ ο ίδιος άνθρωπος» appeared first on Youfly.
07:58 13/04/2024

Η Γη της Ελιάς: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε θέλω να πεθάνω»

youfly.com
Βαρύ είναι το κλίμα στη Μάνη, καθώς όλοι θρηνούν όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» για τον χαμό του Φίλιππου ενώ η Ειρήνη συγκλονίζεται και κάνει μαύρες σκέψεις. Διαβάστε περισσότερα. The post Η Γη της Ελιάς: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε θέλω να πεθάνω» appeared first on Youfly.
19:58 12/04/2024

Ενημερωτική Εκδήλωση: «Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανικοί»

e-ptolemeos.gr
Ενημερωτική εκδήλωση διοργάνωσε την Τετάρτη 11 Απριλίου 2024 το Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ στην αίθουσα εκδηλώσεών του στην Κοζάνη, με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανικοί». Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου του ΤΕΕ/ΤΔΜ, κ. Στέργιου Κιάνα, την εκδήλωση χαιρέτησαν διαδικτυακά ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και η Υφυπουργός Ανάπτυξης, κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, […]
15:53 12/04/2024

«Η Γη της Ελιάς» – Παρασκευή: Ο Τζον ανακοινώνει στην Αθηνά ότι σκοπεύει να την παντρευτεί

govastileto.gr
Παρασκευή 12 Απριλίου, Επεισόδιο 139 Ο Τζον ανακοινώνει στην Αθηνά ότι γύρισε στη Μάνη για να μείνει μαζί της και σκοπεύει να την παντρευτεί. Η Φιλιώ, ωστόσο, δεν χαίρεται με αυτή την εξέλιξη. Ο Λυκούργος κι ο Στάθης προσπαθούν να παρηγορήσουν τη Βασιλική και τη Χάιδω, τροφοδοτώντας τις με ελπίδες. Η Αντωνία με την Αλκμήνη […]
23:00 11/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load