Μάριον Μιχελιδάκη: «Ήταν άδικη η συμπεριφορά της ΕΡΤ απέναντί μου»

08:36 - 20/03/2022

Στην εφημερίδα Real και τη Νίκη Κώτσου έδωσε συνέντευξη η Μάριον Μιχελιδάκη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Μάριον Μιχελιδάκη: «Ήταν άδικη η συμπεριφορά της ΕΡΤ απέναντί μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μάριον Μιχελιδάκη για την αποχώρησή της από την ΕΡΤ: Ήταν άδικη η συμπεριφορά τους

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ των αλλαγών, αλλά τελικά, κάποιες φορές, αιφνιδιάζω και εμένα, όταν πρόκειται για μεγάλες αποφάσεις», λέει η Μάριον Μιχελιδάκη. Η Μάριον Μιχελιδάκη έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και τη Νίκη Κώτσου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την αποχώρησή της από την ΕΡΤ μετά από πάρα ... Περισσότερα To άρθρο Η Μάριον Μιχελιδάκη για την αποχώρησή της από την ΕΡΤ: Ήταν άδικη η συμπεριφορά τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πικραμένη η Μάριον Μιχελιδάκη: «Ήταν άδικη η συμπεριφορά της ΕΡΤ απέναντί μου»

«Το κλικ έγινε γιατί ήρθε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είχαν περάσει αρκετοί μήνες άγονου διαλόγου, μετά την αιφνίδια, για μένα, διακοπή της εκπομπής που έκανα στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου. Η εκπομπή “Κάτι τρέχει με τη Μάριον” ξεκίνησε στο τέλος Οκτωβρίου του ’20 και μέσα σε εννιά μήνες έδειξε να έχει απήχηση στο κοινό με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάριον Μιχελιδάκη: Η αδικία στην ΕΡΤ και το τηλεφώνημα του OPEN

Τί έγινε με την ΕΡΤ και πότε χτύπησε το τηλέφωνο της Μάριον Μιχελιδάκη από το OPEN; Η ίδια απαντά. The post Μάριον Μιχελιδάκη: Η αδικία στην ΕΡΤ και το τηλεφώνημα του OPEN appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο